semicall مدیر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6707 عنوان خانومای اقدامی یه سوال دارم | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 20 پست شما هم چند ساعت بعد اقدام درد تو قسمت تخمدان دارید ؟من قبلا ک جلوگیری داشتم موقع تخمک گذاری اصلا درد نداشتم ولی الان هرماه حدودای ۱۱ تا ۱۲ سیکلم درد دارم قسمت چپمک همزمان با اقداممه نمیدونم بخاطر تخمکه یا واکنش بدنمه تجربه مشابه دارین ؟ شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤 1403/09/07 | 00:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
semicall مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6707 بله مشکلی نداشتیم ولی کلا گفت ممکنه طول بکشه اما من از انتظار بدم میاد بله عزیزم تا یک سال طبیعیه اما اگ بالای ۳۰ هستی بعد ۶ ماه اقدام اگه جواب نگرفتی بازم برو همسرتون هم باید ازمایش بدن شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
niki79_سابق عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16667 بله تازه اولین ماه انقد علائم بارداری داشتم ک فک میکردم باردارممثلا حالت تهوع داشتم فشارم میوفتاد سر ... چندماهه اقدامین؟من ماه اولم بود و خیلی ناامیدم یه هفته دیگه مشخص میشه
semicall مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6707 چندماهه اقدامین؟من ماه اولم بود و خیلی ناامیدم یه هفته دیگه مشخص میشه نا امید نباش خیلی ها هم با اولین ماه نتجیه مثبت میگیرن اما دکترا میگن هرماه ۲۰ درصد شانس بارداری هست پس نباید نا امید شد من ۴ ماه اقدامم اگه این ماه باردار نشممیخوام برم ازمایشات دقیق تر انجام بدم همسرمم همینطور شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
niki79_سابق عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16667 نا امید نباش خیلی ها هم با اولین ماه نتجیه مثبت میگیرن اما دکترا میگن هرماه ۲۰ درصد شانس بارداری هست ... من آزمایشام خوب بود ولی اضافه وزن دارم امیدوارم مشکلی پیش نیاد🥲انشاالله این ماه بارداریم هر دو😍
semicall مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6707 من آزمایشام خوب بود ولی اضافه وزن دارم امیدوارم مشکلی پیش نیاد🥲انشاالله این ماه بارداریم هر دو😍 منم مشکلی نداشتم خداروشکر ولی خب خیلیا هستن خانوما کاملا عادین اقایون مشکل اسپرم دارن از لحاظ شکل و حرکت و این چیزا باید ازمایش اسپرم بدن انشالله ک خیلی زود باردار شیم نیاز ب پیگیری های بیشتر نباشه😘 شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
rozana2025 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 382 بله عزیزم تا یک سال طبیعیه اما اگ بالای ۳۰ هستی بعد ۶ ماه اقدام اگه جواب نگرفتی بازم برو همسرتون هم ... ۲۲سالمه خدایا شکرت