2789
عنوان

کلافم

29 بازدید | 2 پست

خیلی ناراحتم.همش با همسرم بحثم میشه.براش چای بردم بخوره دست انداختم توبالای داشبورت اون نگه دارنده رو دستم گرفتم گفتم اینو وصلش کردی گفت با لحن بد گفت وصل بود تو کندی گفتم خدا شاهده همین دستم گرفتم راحت اومد دستم یه کم نگهدارنده گوشی رو دستم گرفتم گفتم شاید از پایین مشکلی چیزی داره که خوب نچسبیده خودشو مثل این زنا میخواست پاره کنه.اصلن یه وضعیه وسواسیم هست به شدت با من تو حیات بیرون هرجا که باشیمعصبانی میشه نگا نمیکنه دیگه منم دقیقا نقطه ظعفم همینه دلم نمیخواد جلو دیگران تحقیر بشم.به خدا من داروهای اعصاب میخورم هرچقدرم بهش میگم که بهم احترام بزار انگار نه انگار دلم خیلی شکست یه کلیپ بود خانمه میگفت ببینین خونم ترکیده از کثیفی ولی اشکالش چیه تمیزش میکنم الان خونه ادم بچه دار همینه سخت نگیرین اینو دیگه که اره این فلان بلان منم گفتم نترس  خونه رو نمیخوام اشغال دونی کنمگفت تو کی هستی که ازت بترسم😔😔😔 الانم با پسرم رفتن باشگاه دخترم خوابه منم قرصامو میخورم الاناس که خواب برم دوروز هم از راه دور اومده.خدای با ادم بداخلاق ازدواج نکنین پیرو مریضتون میکنه.خدا شاهده رو مبلا وفرشام این بشر دستور میده ملافه یاروفرشی بزارم منم انگار عادت کردم ولی حرفمو میزنما ولی خب همینه دیگهنه معتاد نه دست بزن داره که البته از دستش در رفته بد دهنم نیس فقط تکیه کلامش گو گو کاریم هست ولی مهم ترین چیز رو نداره اخلاااق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: