2777
2789

سلام عزیزان ممنون میشم وقت می‌دارید میخونید و جواب میدید. منو پارتنرم ۲۱ ب بالاس سنمون. یکی دو ماه میشه ک وارد رابطه احساسی شدیم با قصد ازدواج. چت ک میکنیم دیگه ی جایی توقف پیدا می‌کنه گاهی آخرین پیامو من میدم اون چیزی ندارع بگه و گاهی هم برعکس ( البته من همیشه بحث غرورم وسطه وگرنه حرف زیاد بلدم)  مثلا الان آخرین پیام من کلمه‌ی ﴿ بیخیالش ﴾ بود و اون هم سکوت کرده یک ساعت.

اما اون بارها میگه ک نمیدونم راجب چی حرف بزنم بلد نیستم و توشروع کننده باش موضوع انتخاب کن و فلان منم نمیخام همش خودم اینکارو بکنم. ( آخه اون خجالتیه و درونگرا تجربه رابطه هم نداره) نمی‌دونم چیکار کنم.

درضمن قصد ب هم زدن ندارم چون شرایطمون ب هم میخوره حدودا و میخاییم بیشتر آشنا شیم.

غرورتو بزاری کنار همچی حل میشه

ما همو دوس داریم و ابراز کردیم همون رابطه. نمیخام هول بازی درارم سیریش شم تو حلقش تا زده شده ازم. 

روش درستشو میخام

از طرفی هم همش میگم اگه واقعا دوستم داره و براش مهم چرا بحثو ادامه نمیده باهام!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو چت این مورد هست اگر تلفنی بیشتر صحبت کنید هم خجالت اقا پسر میریزه هم راحت تر صحبت می کنید میفهمی مچضوع مورد علاقه طرق مقابل چیه

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
ما همو دوس داریم و ابراز کردیم همون رابطه. نمیخام هول بازی درارم سیریش شم تو حلقش تا زده شده ازم. رو ...

خب خیلیا درون گران عزیزم

وقتی همو میخوایین سیرش شم چیه؟مشکل تمام روابط از اونجایی شروع میشه ک پای سیاست و اینجوری نباشم اونجوری نباشم میاد وسط بیخیال بابا خودت باش

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
خب تو چت این مورد هست اگر تلفنی بیشتر صحبت کنید هم خجالت اقا پسر میریزه هم راحت تر صحبت می کنید میفه ...

تا جایی ک امکان باشه تلفنی هم حرف می‌زنیم 

خجالتش تا حدودی ریخته بهتر شده ولی درکل خجالتی و درونگراس

اما بیشتر مواقع بحث چته

تا جایی ک امکان باشه تلفنی هم حرف می‌زنیم خجالتش تا حدودی ریخته بهتر شده ولی درکل خجالتی و درونگراسا ...

من ایشون رو درک می کنم چون خودمم خیلی خجالتی بودم طول کشید تا یخم اب شه نه اینکه دوستت نداشته باشه ولی ی چیزیه که دست خودش نیست یکم باید بگذره زمان ببره تا خجالت شو کنار بذاره

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
من خودم پررو ام ماشاالله و پر حرف و پرموضوع 😑

چه خوب منم نامزدم پررو بود بنده خدا اذیت شد

فقط کافیه علاقه های همدیگه رو بشناسید اون وقت سر هر بحثی رو که باز میکنید با اشتیاق صحبت میکنید فقط ...

تا الان هر بحثی که میکنیم با اشتیاق و خنده بوده 

چون خیلی هم علایقمون ب هم نزدیکه ولی مشکل اینه ک زود توقف میشه و من منتظرش میشم چیزی بگه و نمیگه 

بعدم هی حرص میخورم ک دوستم ندارع و فلان