2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدید 🙏🙏🙏

60 بازدید | 6 پست

بچه ها من با رلم چند ماهه تموم کردم خودم نخاستم ادامه بدم تا ی ماه قبل همش پیام میداد زنگ میزد جواب نمی‌دادم الان دیگه خبری نیست تو اینستا یه دختر رو فالو کرده پیج کاری دخترم فالو کرده بود ک دیروز انفالو کرده عجیبه چون حتی ب من نگفته بود اینیستا داره ولی این دختر چقدر براش عزیزه ک فالوش کرده نمیدونم! 

بعد دختر متاهل هس شوهرشم بدک نیست 

حس میکنم با اکسمم رفتن تو رابطه وگرنه چرا باید وقتی کسی رو فالو نمی‌کرد اینو فالو کنه اونم پیج آرایشیش رو 

فامیلم نیست مطمئنم چون هیچ کذدم از فامیل های اکسم فالو نداره 

شماره دکتر از پیجش برداشتم ت تلگرام زدم همش پروفایل غمگین میزاره انگار از شرایط راضی نیست 

امروز صب تو ایتا هم با اکسم باهم آن میشدن با هم اف میشدن 😑😑

باورم نمیشه رفته با متاهل یا من اشتباه میکنم لطفا نظر بدید 🙏

سلامشما مگه ولش نکردی؟ دیگه ولش کن هر کاری خواست بکنهچرا پیگیری؟

من ولش کردم چون مجبور بودم ولی دوسش داشتم 😔 الانم واقعا برام سخته بره با یکی دیگه اونم متاهل 

آدم وقتی خودش ول میکنه بدتر عذاب میکشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ولش کردم چون مجبور بودم ولی دوسش داشتم 😔 الانم واقعا برام سخته بره با یکی دیگه اونم متاهل آدم وق ...

یا باید هنوز باهاش ادامه بدی یا کلا قطع کنی 

به نظرم اینجوری فقط عذاب میبینی

یا باید هنوز باهاش ادامه بدی یا کلا قطع کنی به نظرم اینجوری فقط عذاب میبینی

من باهاش تموم کردم اونم پیام میداد ک برگرد بعد زد آزمونی ک شرکت کرده بودم هم قبول نشدم ولی این اومد ک بپرسه گفتم شدم نخواستم خراب شم پیشش بعدش دیگ هر چی پیام داد جواب ندادم 🥺 هم آزمون قبول نشدم هم اونو از دست دادم هم الان دارم میبینم اون با ی زن متاهل دارم میمیرم 

خب خودت بهش پیام بدی؟بگو پشیمونم البته کار خیلی سخته واقعا

نمیشه دارم میخونم برا آزمون مجدد که قبول شدم دوباره پیام بدم 

ولی هی چکش هم میکنم دیونه میشم 😔 میدونم بلاخره میره با یکی دیگ رل میزنه ولی واقعا با یکی ک متاهله آخه خاک ت سر دختره