2777
2789
عنوان

همسرم ته دلمو خالی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 32 پست
لطیفه تعریف کردی!!آباد وآزاد؟؟!!😐

تو اینجور فکر کن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش میزنن کشورشونو که امنیت نیستگرونی بهتره یا جنگ؟

روان ما ايرانياجوری شده
كه وقتى كشور وارد اشوب ميشه اميد به زندگیمون بيشتره تا روال عادی!!!

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

من نمیخوام بحث سیاسی کنم ولی واقعا سوریه نسبت به وضعیت قبلش آباد و آزاد نیست؟!

نه تاصد سال...مرتب داره اخبار انفجار های گسترده از اونجا میاد،آسمونش شده اتوبان اسراییل،الانم که ازترکیه اونجا لشکر کشیدن،هر کی به هر کی شده،بین مردمشم همش درگیری...قبلا درد نون داشتن،حالا جون

عجب تبلیغاتی کردن

اره خب همه چیز پول و تبلیغاته یا جایگاه و مقام و حتی توی ایران شغل .... اگه بازی پول نباشه که چیزی استوار نیست. این دنیا اینجوری اداره میشه میشه دیگه:)

اره خب همه چیز پول و تبلیغاته یا جایگاه و مقام و حتی توی ایران شغل .... اگه بازی پول نباشه که چیزی ا ...

منظورم اسنه که اینی نیست که دوستان دارن میگن

کشورشون خییلی نا امن شده

بوهای خوبی از اعتراضات نمیاد

کاش اینجوری نمیشد

اینقدرر گرونی نمیشد

منم میفهمم گرونیه ولی اخر این اعتراضا میشه تجزیه ی کشور میشیم نوکر اسرائیل و امریکاهمش جنگ و درگیری

اعتراض نمیشه که نکرد،مردم حق دارن اعتراض کنن،اینهمه گرونی حق مردم نجیب ما نیست،ولی باید هر کی که بخواد اعتراضاتشون رو منحرف کنه از جمعشون پرت کنن بیرون

نه تاصد سال...مرتب داره اخبار انفجار های گسترده از اونجا میاد،آسمونش شده اتوبان اسراییل،الانم که ازت ...

اینکه مردمش از سراسر دنیا دارن بهش برمی گردن و تمام تحریم هاش برداشته شده از نظر من بدبختی نیست

برخی از ما معتقدیم که ما وضعمون عالیه و سوریه ای ها بیچاره اند

ولی تا حالا ارزش پول سوریه و ایران رو باهم مقایسه کردید؟

وضعیت معیشت مردم رو مقایسه کردید؟