2777
2789
عنوان

طرز پوشش زمان امتحان گواهینامه

610 بازدید | 24 پست

بنظرتون تاثیر داره؟

یکی از دوستان میگفت با تیپ رسمی رفته امتحان شهری داده افسره خیلی احترام گذاشته و قبول شده.

شما تجربه مشابهی دارید؟

سلام افسری که از من امتحان گرفت جدی بود به پوشش هم اصلا اهمیت نداد

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

رسمی و غیر رسمی شو نمیدونم ولی رو تتو و پیرسینگ خیلی حساسن 

دختر خاله ام ساق دست پوشیده بود تتو های دستشو گیر ندن افسره و مسئول اونجا بد تر شک کردن گفتن ساق دست و دربیار و دیدن تتو داره قبولش نکردن

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم بار اول قبول شدی؟ افسره سخت گیر بود؟

نه 

بله از نظر دیگران نه از نظر من که قبول شدم 

رسمی و غیر رسمی شو نمیدونم ولی رو تتو و پیرسینگ خیلی حساسن دختر خاله ام ساق دست پوشیده بود تتو های د ...

حتی جای تیغ هم باشه رد می کنن 

جای تیغ رو بعضی پزشکها موقع معاینه ببینن هم رد صلاحیت میدن 

من مطمئنم که بار اول قبول میشم چون من خواستم و میتوانم

ان‌شاءالله 

اگر خودت بخوای حتما میتونی

حتی جای تیغ هم باشه رد می کنن جای تیغ رو بعضی پزشکها موقع معاینه ببینن هم رد صلاحیت میدن

دقیقاا خیلی سخت گیری میکنن جدیدا

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

ینی هیچوقت نمیتونن گواهینامه بگیرن

نمیدونم شاید یه پزشک یا افسر دیگه قبول کنه ولی اونیکه من پیشش رفتم گفت اونیکه به فکر خودکشی مشکل اعصاب داره صلاحیت لازم برای رانندگی رو نداره

موقعی که من امتحان دادم یه مقنعه های کرپ بودن ( احتمالا الان کلا نسلشون منقرض شدن) که خیلی سر می خوردن

من کمربند رو از روی اون مقنعه بسته بودم. برای همین تا بجنبم مقنعه از سرم لیز خورد وافتاد. بقیه امتحان رو بدون مقنعه دادم. افسر با این موضوع کاری نداشت فقط گفت خانم ها یادشون باشه که کمربند رو طوری نبندید که دست و پاتون بسته باشه. از زیر مقنعه رد کنید که  راحت باشید