2777
2789
عنوان

کیک خیس خوردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 77 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اشکال نداره ب خودت انقد سخت نگیر ولی مسیرتو رها نکن بازم ادامه دوباره تلاش کن موفق میشی شک نکن و یاد ...

واااااای چ حس خوبی بود پیامت مرسیییییی⚘️⚘️ خعیلی چاق شدم اخه خعیلی زیاده روی کردم بعد سزارینم زیرشکم هم زدم جدیدا غبغب زدم اما با اینکه چند روزه رژیمم غبغبم کم شده خط گونم دراومده خعیلیییی خوشحالم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بعدش میشه عذاب وجدات ولی

بهش فک کردم معدم تیر کشید لعنتی 

چن کیلویی؟

آره زهرمار آدم میشه بعدش

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

میگم چطوری کالری شماری میکنین؟

با برنامه زیره

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

منم الان خوشحالم🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 دو عدد لاشی 🤣🤣

خرماهمدقندشدبالاس به شدت چاق کنندس.دوغ یه استکان مشکلی نداره

من روزی ۶ تا میخورم با هر لیوان شیر ۳ دونه میخورمممم یعنی دیگه نخورم؟

اره می‌گن حتی شب قبل خواب بخوری تو خواب چربی‌سوزی داریشما قبل وعده ناهار و شام یک قاشق غذاخوری بریز ...

ممنون ازت ک گفتی چ خوب

۶۷🥲😭😭😭

من۶۴😐

کدوم نواحی رو مختن 

برای من تنبلی تخمدان دارم زیر شکم و خط سوتین

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️