2777
2789
عنوان

کیک خیس خوردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 77 پست
ولی من میخورم استپ وزنی کردم .دکترم گفت حق نداری لب بزنی

عهههههههه منم سایز کم میکنم وزنم ب زور کم میشه پس بخاطره خرماسسسسست ارده و شیره شنیدم استپ وزنی میاره اما خرما رو نمیدونستم خوب شد که گفتی دکترت دیگه چی گفتت؟ افرینننن بگوووووو

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیروز چیت کردم شد زهرمارم بعدش انگار کوفت خورده بودم

من دوست دارم تا عید بشم لااقل ۶۵ کیلو

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

عهههههههه منم سایز کم میکنم وزنم ب زور کم میشه پس بخاطره خرماسسسسست ارده و شیره شنیدم استپ وزنی میار ...

ی خانمه اومده بود باشگاه گفتش قند و شیرینی حذف کردم ۶ کیلو کم کردم تو دوهفته

من وایسادم منو نمیشه کشت

من شکمم صورتم بقیه اوکیهاخه من پارسال ۵۶ بودم کنکور رید ب هیکلم🥲

من چهل کیلو بودم قبل کنکور

کنکور لعنتی 

مامانم میگفت بخور بخور بعد لاغر میکنی اشکال نداره 

هق

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

عهههههههه منم سایز کم میکنم وزنم ب زور کم میشه پس بخاطره خرماسسسسست ارده و شیره شنیدم استپ وزنی میار ...

آره بابا خرما همش کربوهیدرات و قنده که تبدیل به چربی میشه .خلاصه که در خوردنش دقت کن و زیاد نخور 

...
ی خانمه اومده بود باشگاه گفتش قند و شیرینی حذف کردم ۶ کیلو کم کردم تو دوهفته

منم کامل ب جز خرما گذاشتم کنار اما امشب ریدم منم حدودا پارسال ۱ ماه و نیم قند و شیرینی حذف کردم ۱۰ کیلو کم کردم

واااااای چ حس خوبی بود پیامت مرسیییییی⚘️⚘️ خعیلی چاق شدم اخه خعیلی زیاده روی کردم بعد سزارینم زیرشکم ...

فداتشم عسلم😍🍯

منم اضافه وزن دارم تک تک حرفایی که میزنی درک میکنم گلم منم اقدامم میترسم از اضافه وزن بیشتر بعد زایمان🥺💔اما همه چی با اراده و خواست خودمون شدنیه ایشالا زودتر به ورژن بهتر خودت میرسی🥰

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

سخته لاغر کردن خیلیییی من همش گرسنگی میکشم🥲

واقعا سخته 

بخصوص برای منیکه تنبلی تخمدان دارم و مقاومت میکنن چربیا 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️