2777
2789
عنوان

کیک خیس خوردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 77 پست
منم امروز کلی شکلات خوردم یه تیکه کیک خوردم حتییییی پفک خوردم بعد گفتم وای الان مثلا خوردی چی بهت اض ...

خداروشکر که تو هم از عذاب وجدان اذیتی و تنها نیستم 🤣🤣

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سخت نگیر ی اسلایس مگه چقد کالری داره سعی کن بعدش دیگه چیزی نخوری

نمیخورم غلط کنم بخورم خعیلی عذاب وجدان دارم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

پفک مینو میخام چیپس جون🥲

در حالت عادی کم ویار دارم مث زنای حامله 

توهم کاری کن هوس پفک کنم تا صبح خواب نیاد به چشمم 

وای چیپس و ماست موسیر😭😂

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

من خرما خوردم پشیمونم 🥲

بابا خرما ک قندش طبیعیه بعدشم من خرما خیلی میخورم در روز کالریشم واسم مهم نیست چون اگر نخورم میمیرن قندم میفته با یه بچه دیگ ذلیل میشم با خرما کنار میام

خوردی دیگه اون ایموجی گریه چیهبه این فک کن که هرچقد تلاش کردی برای اینکه کم کنی همش بخاطر ی هوس زودگ ...

اون استیکر حال درونمه بخدا خعیلی عصبیم مثه خرم خوردمش نمیدونی چطور دولپی خوردم 😭 خو یه کوچولو میخوردی ن یه اسلایس 😭😭

من رژیمم ولی دلم مبخاد پفک مینو بخورماصن بدجور هوسی شدم

بهش فکرنکن اصلا

اون استیکر حال درونمه بخدا خعیلی عصبیم مثه خرم خوردمش نمیدونی چطور دولپی خوردم 😭 خو یه کوچولو میخور ...

😂😔😐درکت میکنم 

آدم دوست داره کله خودشو بکنه

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

خوبه حالا واسه تست بوده به یه اسلایس قانع شدی اگه قصد خوردن داشتی فکر کنم به بقیه چیزی نمیرسید خواهر ...

اره واقعا اینجورم خعیلی شیرینی دوست دارم

خوردی لذتش ببر فردا جبران کن یک قاشق سرکه سیب بریز تو آب بخور بسوزونش

توروخدا تاثیر داره؟ ۲۳۱۲