2777
2789

بچه ها به نظرتون سبک زندگی سالم ذخیره تخمدان افزایش میده من ذخیره تخمدانم ۳دهم هستش کسی اینجا بوده با تغییر سبک زندگی ذخیره تخمدانش بالا بره لطفا راهنمایم کنید؟

بالا نمیره ولی در زمان کمتر کم میشه

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی تخمک فریز کردی؟ 🤔

نه به من گفتن اقدام کن اوابوست داده دکتر اما خودم بچه نمیخوام همسرم همینطور اوابوستم میخورم ذخیره کم نشه ولی شنیدم با تغییر سبک سالم خوری دوری از استرس و ورزش بالا میره

بله صد در صد پیج فلورا تاجیکی سربزنید خیلی زیاده

منم ازرهمین پیجا شنیدم بالا میره ولی ناباروری ابن سینا رفتم گفت یاسگی زودرس عقب میندازیم اما ذخیره نثتخمدان نمیتونیم زیاد کنیم

میشه منم لایک کنید دقیقا منم همین مشکل رو دارم و خیلی ناراحتم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده