2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان با سبک زندگی درست میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دختر موقع توللد تماام تخمک هاش باهاش متولدمیشنوبالع که بشه ماهی یکی ازاد میکنهدخیره کم میشه ولیرگ ...

1میلیون تخمکم داشته باشیم به نظرتون از ۱۲سالگی پریود شده باشی هرماهم ۱تخمک ازاد بشه ۱میلیون میشه این حرف و دکترا زدن اما خودم قبول ندارم خواستم بدونم تجربی کسی از رو سبک تغییر زندگی تونسته افزایش بده

اگر اصولی هرروز رعایت کنی درست میشه یکی ارموارد اینکه الان خوا باشی

هرشب این‌موقه خوابم امشب پریودم همش استرس دارم خونریزیم قطع نشه کم نشه هرچند این دوماهه هم کم شده هم روزش کم شده

۳۹سالمه

فکر نکنم توی این سن ذخیره زیاد بشه من خودم ۳۷سالمه و با رعایت اصلاح سبک کیفیت تخمک بهتر میشه .

من خیلی رعایت کردم فایده ایی نداشت.

خودتو اذیت نکن تا فرصت هست برو دنبال تخمک اهدایی. ببخشید امید واهی نمی دم بهت. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

فکر نکنم توی این سن ذخیره زیاد بشه من خودم ۳۷سالمه و با رعایت اصلاح سبک کیفیت تخمک بهتر میشه .من خیل ...

مرسی عزیزم به من گفتن تخمک اهدایی نه فقط یا طبیعی باردار بشی یا جنین فریز کن من اصلا دنبال بچه نیستم میخوام از یاسگی زودرسم جلوگیری کنم

اصلاح سبکتون چی بوده؟

تحرک زیاد

ورزش

تغذیه سالم

حذف قند و شکر و لبنیات و محصولات کارخانه ایی.

خواب کافی 

سحرخیزی

کنترل استرس

یه سری مکمل هم هست که می تونی استفاده کنی سرچ کن کمک می کنن. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

تحرک زیادورزشتغذیه سالمحذف قند و شکر و لبنیات و محصولات کارخانه ایی.خواب کافی سحرخیزیکنترل استرسیه س ...

سه ماهه قندم حذفه لبنیات حذف نهایت یه پنیر کم چرب کم نمک صبحا اونم کم یوگا میرم شبا ۱۱:۳۰میخوابم ۷صبحم بیدارم تحرکم زیاد نیست چون دختر تنبلیم