2777
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 59 پست
خب حالا رفته باشی بیرون...چرا اینقدر عصبانی شده؟؟؟ نکنه خییییلی بیش از حد دوستت داره؟؟

بیرون و هیچی نمیگه 

فکر کرده بود خیانت میکنم

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا بخشیدنیه؟؟؟

نه نیست 

ولی چیزی که بخشیدنی نباشه رو آدم ببخشه ارزش داره 

یه کم ناز کن و بعد فراموش کنید همه چی رو 

قصد نصیحت ندارم ولی سعی کنید قهرهاتون زیاد طولانی نشه تا برای طرف مقابل لوس بشه

کار خوبه خدا درست کنه.....

😂😂😂 چه خوب فهمید اشتباه کرده وگرنه چجوری میهاستی ثابت کنی ببخشش انقد زمونه خراب شده دیگه همه به ...

واقعا تو اون نیم‌ساعت انقدر داد زدم 

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
بیرون و هیچی نمیگه  فکر کرده بود خیانت میکنم

عزیزم شاید خیلی فراتر از اون چیزی که فکرشو بکنی دوستت داره..تا حالا شکاکی چیزی ازش دیده بودی؟؟

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
عزیزم شاید خیلی فراتر از اون چیزی که فکرشو بکنی دوستت داره..تا حالا شکاکی چیزی ازش دیده بودی؟؟

نه اولین بارش بود 😢

پالتو زرشکی رو قرمز دیده پسربچه رو هم دختر بچه😂

خخخخخخ  

چقدرم امضات با معنیه..  

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

دوره بی اعتمادیه با این همه خیانت رنگا وارنگ شاید یکم حق داشته.ببخش اما فوری نه بذار  یکم خواهش کنه

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
نه اولین بارش بود 😢

دوباره اومد طرفت ببخشش اما حرفتو هم بزن..اما اگه به بار دوم کشید برخورد کن باهاش..

خودش معذرت خواهی کرده دیگه ول کن اما یکم باهاش سر سنگین باش و بهش بفهمون و بگو که انقد باید بهم اعتماد داشته باشی که اگه دیدیم باور نکنی منم نه اینکه بیای بهم بگی دروغگو بذار دفعه آخرش باشه که تهمت میزنه بهت

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خب حالا رفته باشی بیرون...چرا اینقدر عصبانی شده؟؟؟ نکنه خییییلی بیش از حد دوستت داره؟؟

دوس داشتن بیش از حد توجیه خوبی برای این شکاکی نیس..!

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
دوس داشتن بیش از حد توجیه خوبی برای این شکاکی نیس..!

والا دوست داشتنش بخوره تو سرش