2777
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 59 پست
از کجا معلوم شاید یکی از یه جایی داره پرش میکنه؟؟؟بهترین راه حل صحبت کردنه..اونم زمانیکه خود همسرش م ...

کسیو نداره پرش کنه

مادرشوهرم فوت کرده

پدرشوهرمم دبی که اصلا یادش نمیوفته عروس داره...

خواهر برادرهم نداره

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

واقعا هرآدمی علی الخصوص خانمها خیلی باید به خودشون ارزش قائل بشن..

انشاالله که به کمک خدا بتونی مشکلتو حل کنی..ولی ماروهم بی خبر نزار از این که چیکار کردی گلم  

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا هرآدمی علی الخصوص خانمها خیلی باید به خودشون ارزش قائل بشن.. انشاالله که به کمک خدا بتونی مشک ...

چشم عزیزم

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
خداروشکر کن که غیرتیه

غیرت که به اینا نیست عزیزم

چرا دیگه  اگه براش مهم نبود و پیگیری نمیکرد و مثلا میرفت خدایی نکرده را خلاف چی

راه خلافاشو رفته برگشته عزیزم...

خداروشکر کن که غیرتیه

این غیرته؟ واقعا که! میدونی سر همین اشتباه میزنن همسرشون رو میکشن بعد میبینن نههه قرمز نبوده زرشکی بوده!!!  مطمئنم استارتر هنوز دلش داره میلرزه. غیرت اینه که نذاری آب تو دل همسرت تکون بخوره.😤

استارتر شوهرت کلا اینگار مشکل داره..من فکر کردم تنها خلافش همین 1 بار بوده...نمیدونستم شمارو میزده و راههای اشتباه دیگه هم رفته..

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
چیکار کرده و برگشته!؟نکنه دلیل شکش به شما هم همینه؟

عزیزم تاپیک قبلیامو بخون

این غیرته؟ واقعا که! میدونی سر همین اشتباه میزنن همسرشون رو میکشن بعد میبینن نههه قرمز نبوده زرشکی ب ...

دقیقا من اصلا اسم اینو غیرت نمیزارم بی غیرتیه

خداروشکر کن که غیرتیه

تهمت، اون هم به مادرِ بچه اش، آخرِ بی غیرتیه!

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**