2777
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 59 پست
اب بریز روش خواهر

ریختم خوب نشد  

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بخشیدنیه؟؟؟

اول این که راستش بخشیدنش کار خیلی سختیه.. همسر شما بدون این که مطمئن باشه که شما گناه کاری شروع کرده به بازجویی و اتهام تراشی. فرض بر این که اون زن پالتوپوش شما بودی؟ خب گناهت چی بوده؟ آیا بیرون رفتن یه مادر بچه به بغل جرمه؟ آیا هر زنی که از خونه بیرون رفت رو باید بازجویی کرد؟؟
 این که گوشیت رو درجا گرفته چک کرده یعنی این که تو مغزش دنبال یه نفر دیگه که با شما در ارتباطه می گشته (در یه همچین سناریویی هم اون یه نفر دیگه حتما یه مرده و موضوع خیانته دیگه) این که همسر شما در چند دقیقه همچین چیزهایی رو ساخته نشون می ده مغزش بیماره (امیدوارم اینو به عنوان یه توهین برداشت نکنی، خیلی از آدم های خوب می تونن بیمار باشن؛ خودشون بیماریشون رو انتخاب نکردن که)

اما دوم
شما تو این موضوع چون همسرت معذرت خواهی کرده و گناهش رو پذیرفته به جای قهر و دعوا بایداز فرصت استفاده کنی و ازش بخوای بیاد با هم برید پیش یه مشاور با سواد. تا دیر نشده.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
دوس داشتن بیش از حد توجیه خوبی برای این شکاکی نیس..!

شاید یه ترسی یه چیزی شوهرش داره ...ترس از دست دادن زنش..چون این اتفاق واسه منم افتاده..شوهرم جوری بود که حتی دوست نداشت پسری بهم نگاه کنه در صورتبکه اصصصصلا هم شکاک نبود..الان همسرش بار اولشه..اگه شکاک بود باید همیشه بهش شک میکرد..باید بشینه باهاش صحبت کنه و ببینه دلیل این قضاوت چی بوده؟؟

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
خب حالا رفته باشی بیرون...چرا اینقدر عصبانی شده؟؟؟ نکنه خییییلی بیش از حد دوستت داره؟؟

یعنی هر کی هر کیو دوست داره شب به شب بازجوییش می کنه، بعد هم می گه نه تو داری دروغ می گی؟ چکش می کنه و چیزی گیر نمیاره بعد باز می گه نه یه چیزی هست داری ازم مخفی می کنی؟؟
بابا تو روخدا حتی به شوخی هم شده اسم این بیماری ها رو (عشق) نذارید، چارتا جوون می خونن باور می کنن.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
اول این که راستش بخشیدنش کار خیلی سختیه.. همسر شما بدون این که مطمئن باشه که شما گناه کاری شروع کرده ...

بخشیدن الان برا من غیر ممکنه...

اصن آدم شکاکی نیست که بگه با اون برو با این بیا ولی این دفعه فک کرده بوده من خیانت کردم😔😔😔😔

عزیزم مشاور نمیاد

زندگی ما پر مشکل ولی نمیاد😢😢😢😢

بیمار که چه عرض کنم روانیه

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

نزدیک ۴روز هفته پیش باهاش قهر بودم سر تو دهنی که بهم زده بود

تازه چن روز بود آشتی کرده بودیم😭😭😭😭

ازش متنفرم

یعنی هر کی هر کیو دوست داره شب به شب بازجوییش می کنه، بعد هم می گه نه تو داری دروغ می گی؟ چکش می کنه ...

عزیزم کسی که شب به شب بازجویی میکنه و .. از دوست داشتنش نیست و شکاکه...استارتر میگه بار اولش بوده...باید باهاش صحبت بکنه و ببینه دلیلش چیه؟؟من واسه خودم اتفاق افتاد یکبار...تا 1 بار شوهر اینکارو کرد که نباید اینقدر وجهشو خراب کنیم و دل طرفو سیاه کنیم از همسرش..بهترین راه صحبت کردنه و ببینه دلیلش واسه اینکار چی بوده.. 

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
بخشیدن الان برا من غیر ممکنه... اصن آدم شکاکی نیست که بگه با اون برو با این بیا ولی این دفعه فک کرد ...

عزیز دلم. چقدر متاسف شدم. یه لحظه انگار درد و ترست رو تو اون لحظه با تمام وجودم درک کردم، لحظه ای که حتی نمی دونستی (به چه جرمی؟ چه گناهی؟) داره متهمت می کنه  
اگه می تونی خودت پیش یه مشاور برو، برای آرامش خودت، برای این که راهکارهایی یاد بگیری که چطور بهبود ببخشی وضع رو. شاید با تغییرات مثبتی که بکنی، همسرت تشویق شه و نهایتا بگی دکترم می خواد ببیندت و به این بهانه بکشیش تو جلسه مشاوره.
از صمیم قلبم برات دعا می کنم. 

عزیزم کسی که شب به شب بازجویی میکنه و .. از دوست داشتنش نیست و شکاکه...استارتر میگه بار اولش بوده... ...

والا یه بارش هم خیلی به نظرم غیر منطقیه و غیر عادیه وقتی آدم هیچی از زنش ندیده تو ذهنش همچین داستانی بسازه. به هر حال یه بارش هم دلیلش (عشق) نیست، حرف من اینه.

عزیز دلم. چقدر متاسف شدم. یه لحظه انگار درد و ترست رو تو اون لحظه با تمام وجودم درک کردم، لخظه ای که ...

واقعا دست و پام داشت میلرزید حتی حرفم نمیتونسم بزنم

یادش میوفتم تصویر زنی میاد جلوم که چقد بدبخت و بیچاره اس😢

من رفتم‌مشاورگفت برو همسرتو بیار نیومد منم روم نشد ادامه بدم

والا یه بارش هم خیلی به نظرم غیر منطقیه و غیر عادیه وقتی آدم هیچی از زنش ندیده تو ذهنش همچین داستانی ...

از کجا معلوم شاید یکی از یه جایی داره پرش میکنه؟؟؟بهترین راه حل صحبت کردنه..اونم زمانیکه خود همسرش میاد منت کشی و معذرت خواهی..اگه به بار دوم کشید با قاطعیت باید برخور کنه..

هبچ کس تو زندگی کسی نیست و از همممه چیز هم خبر نداره..

واقعا دست و پام داشت میلرزید حتی حرفم نمیتونسم بزنم یادش میوفتم تصویر زنی میاد جلوم که چقد بدبخت و ...

خییییلی سخته..

واقعا دست و پام داشت میلرزید حتی حرفم نمیتونسم بزنم یادش میوفتم تصویر زنی میاد جلوم که چقد بدبخت و ...

نه عزیزم پیش یه روانشناس خوب و باسواد برو و از اول بگو امید چندانی هم ندارم همسرم بیاد و برای خودم دارم میام. خودت رو رها نکن. مواظب خودت باش. و صد البته بدون هر چی تو بیشتر خودت رو دوست داشته باشی و برای خودت احترام بذاری، اطرافیان بیشتر حواسشون رو جمع می کنن که باهات با احترام رفتار کنن. امیدوارم همسرت برای معذرت خواهی هم شده این بار نرمش بیشتری به خرج بده و حداقل از این که تو بری پیش روانشناس ممناعت نکنه.