بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا ادم بعدمرگ توقبربلندمیشه وسرش میخوره به سنگ لهد
بعد از زنده شدن در قبر همو جا حساب هست از اعمال دنیا که خوب کردی یا بد سوال میشه من از مرگ میترسم بیشتر از اون موقع که مرگ بیاد سراغم و من دستم خالی باشه خدا از گناه ما بگزرد
همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
انشاءالله خدا توفیق اینو بهمون بده تا بتوانیم عمال نیک و کار خیر انجام بدم چون از انسان جز نیکو کار کاری نمیمانه بتونیم به وقت نماز بخونیم چون اولین سوال که در قبر پرسیده میشه از نماز هست درست روزه بیگیرم و عمل نیک تنها به روزه و نماز خلاصه نمیشه مهربانی ترحم همدردی صدقه و خیلی کار های نیک دیگه هست که خداوند بهم ما توفیق بده انجام بدیم حد اقل از این دنیادشرمنده نریم یه چیز تو کف داشته باشیم خدا سر همه مسلمانان رحم کند آمین
همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤