2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از مرگ میترسم قبل بہ دنیا آمدن دختر نازم از قبر از نکیر و منکر از تاریکی از فشار قبر و از گناھام میترسیدم اما حالا فقط از بی مادر شدن بچہ ام میترسم از خدا میخوام زمانی مرگ من برسہ کہ دخترم تو زندگی مستقل شدہ باشہ نمی خوام دخترم بی مادر بزرگ بشہ

بنظرم حق و حقیقته و نباید اصلا انتظارشو کشید یا فکرشو کرد راهی که باید رفت 

ولی

باید طوری زندگی کنی که اگر اون لحظه مرگت برسه بدونی با خودت چندچندی قافیه رو نبازی

زندگی قشنگه!😊...اگه تو بذاری!😏

مرگ مثل خواب میمونه

سنگینی نداری رهایی، اندوخته هات اعمال دنیاته به همون میزان ثروت و آرامش داری

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
شما نی نی یارھا رو از کجا میشناسید؟🤔

نمیدونم  یه بار دیگه از این تاپیک زده شد همه کار برآن نظر دادن تاپیک ترکید فک کنم نی نی یار گفته این گونه تاپیک نزنین من نمیشناسم از همی جا شنیدم 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤

از مرگ نمیترسم فقط از اینکه با شرمندگی از اعمالم با خدا روبرو بشم میترسم . دست خالی و شرمنده از اعمالم...

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢