2777
2789
عنوان

سوال دارم

250 بازدید | 34 پست

سلام شبتون بخیر....برای خشکی لب چکار باید کرد؟تقریبا چند هفته هر شب پماد اد میزنم بالم و اسکرابم استفاده میکنم و سعی کردم از محصولات ارایشی لب استفاده نکنم ولی با اینکه این لوازم رو قبلا استفاده میکردم و از تاریخ انقضاشونم مطلعم،یعنی هنوز تاریخ دارن تا میزنم بد تر میشه....یه مدت خون میومد حتی!!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرم اسکراب بدتر کنه اوضاعو.. پوست لبتو نکن با دندون و اینکه لبتو با زبون خیس نکن...من خودم مرطوب کننده میزنم به لبم و خوب نرم میکنه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

نمیدونم اب زیاد میخورم تقریبا البته بیشتر به صورت نوشیدنی مثل چای و قهوه...

آها ولی خب خود آب خالط باید باشه بیشتر

من ی مدت ی چیزی استفاده میکردم ولی شرمنده اسمش یادم نیست تا استفاده میکردم خدایی خوب بود

🖤🕊

به نظرم اسکراب بدتر کنه اوضاعو.. پوست لبتو نکن با دندون و اینکه لبتو با زبون خیس نکن...من خودم مرطوب ...

اره اسکراب زدم خشک تر شد اتفاقا!

اسکراب طبیعی با شمر و روغن زیتون هم استفاده کردم اثری نداشت

عرض کردم نمیدونم زیاد دقت نکردم ولی فکر میکنم خوب باشه تا حدودی مصرف ابم ولی بیشتر به صورت نوشیدنی م ...

چای قهوه باید کم باشه و اصلااصلا جای اب رو نمیگیره

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
نبابا.دو روز میزنم دو هفته نمیزنم و کل دو هفته دیگه خشک نمیشه

چه خوب🥲پماد آ د میزنید؟

واسه من انگار شکاف هاش عمیقه حتی یه ذره لبخند میزنم گاهی خون میاد انگار کش میاد پوست لبم

چه خوب🥲پماد آ د میزنید؟واسه من انگار شکاف هاش عمیقه حتی یه ذره لبخند میزنم گاهی خون میاد انگار کش م ...

نه.بتاکورتال میزنم

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩