سلام شبتون بخیر....برای خشکی لب چکار باید کرد؟تقریبا چند هفته هر شب پماد اد میزنم بالم و اسکرابم استفاده میکنم و سعی کردم از محصولات ارایشی لب استفاده نکنم ولی با اینکه این لوازم رو قبلا استفاده میکردم و از تاریخ انقضاشونم مطلعم،یعنی هنوز تاریخ دارن تا میزنم بد تر میشه....یه مدت خون میومد حتی!!!
اره اسکراب زدم خشک تر شد اتفاقا!اسکراب طبیعی با شمر و روغن زیتون هم استفاده کردم اثری نداشت
نه اصلا اسکراب نزن...چون الان حساسه بدتر میکنه...الان هوا خشک و سرده به خاطر اونم هست...همیشه مرطوب کننده بزن به لبت...قبل رژ زدن هم اولش مرطوب کننده بزن بعد چند دقیقه رژ بزن
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اصلا اسکراب نزن...چون الان حساسه بدتر میکنه...الان هوا خشک و سرده به خاطر اونم هست...همیشه مرطوب ...
اره من تو هوای سرد معمولا دستام و کف پام انگار از معدن برگشتم به حدی خشکه و گاهی پوسته پوسته میشه اما نرم کننده استفاده میکنم اوکیه اما لبم هر چی نرم کننده بالم و و میرنم خوب نمیشه باور کنید پماد آ د نزنم نمیتونم صحبت کنم یا بخندم فورا خون میاد مخصوصا لب پایینی رو نگه میدارم با دست وقتی حرف میزنم😂🤭
اره من تو هوای سرد معمولا دستام و کف پام انگار از معدن برگشتم به حدی خشکه و گاهی پوسته پوسته میشه ام ...
به لبت زبونتو نزن..بدتر میکنه
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.