2777
2789
عنوان

من بدبینم یا اون بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 44 پست
😞😞😞 عجب آدمایی

کجاشو دیدی

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
مادر شوهرا همه همینطورن،مادر شوهر من الان رفته مشهد زیارت،زنگ زده از توی حرم به من،بجای اینکه بگه اگ ...

چرا همچین برخوردی کرده مگر تعهد کردید ؟

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرا همه همینطورن،مادر شوهر من الان رفته مشهد زیارت،زنگ زده از توی حرم به من،بجای اینکه بگه اگ ...

مگه کلفت گیر اورده

بگو خونم دارم ب کارای خونه خودم میرسم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

چقدر رفتار زشتی کرده؛واقعا که..

بنظرم نباید اینقدر رو بدید که فکر کنه شما وظیفتونه...

شم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

نه بابا چه تعهدی،دخترش مجرده سنشم خیلی بالاست،یعنی نمیتونه واسه باباش غذا بپزه که من برم با یه بچه یک ساله خونه ی خانم آشپزی کنم تا اون به سفر و گشتنش برسه؟کلا زبونش تنده و بلد نیست درست حرف بزنه

حتما از اول لطفی کرده ک اونا فکر کردن وظیفس

همیشه همینطوره

نه بابا چه تعهدی،دخترش مجرده سنشم خیلی بالاست،یعنی نمیتونه واسه باباش غذا بپزه که من برم با یه بچه ی ...

رک باش رک

مگه کلفت گیر اورده بگو خونم دارم ب کارای خونه خودم میرسم

جلو شوهرم جرات نمیکنه بهم کوچکترین بی احترامی کنه،اما وقتی نیستش مثلا میخواد رییسی کنه واسم😂 منم آدم حسابش نمیکنم ولی هرچی باشه به آدم بر میخوره،مثلا رفته زیارت،خب یه کم زبونت رو نرمتر کن تا آدم نگه همون امام رضا بزنه تو کمرت😂

جلو شوهرم جرات نمیکنه بهم کوچکترین بی احترامی کنه،اما وقتی نیستش مثلا میخواد رییسی کنه واسم😂 منم آد ...

ان شاءالله خدا بزنه کمر هر خدا نشناسی رو بشکنه

چقدر رفتار زشتی کرده؛واقعا که.. بنظرم نباید اینقدر رو بدید که فکر کنه شما وظیفتونه... شم

من اصلا رو نمیدم و هیچ وقت اونجا کار نمیکنم شوهرم اجازه نمیده،اما خب این خانم حرف خودش رو میزنه تا حداقل دلش خنک بشه،بیخیال خواهر،شصت ساله اینجوری بزرگ شده نمیشه تغییرش داد اما میشه محلش نذاشت😂👍🏻

جلو شوهرم جرات نمیکنه بهم کوچکترین بی احترامی کنه،اما وقتی نیستش مثلا میخواد رییسی کنه واسم😂 منم آد ...

شما بخاطر جهلش ببخشش ...هر کس نون قلب خودشو میخوره..

اما بهیچ وجه رو نده ک اینجور برخورد شه باهات وقتی میگه چرا نرفتی بگو مادر خودم کار دارم اگر وقت شد ی سر میزنم...آخه چ معنی داره دخترش خونه ست شما بری کاراشو بکنید..

شما بخاطر جهلش ببخشش ...هر کس نون قلب خودشو میخوره.. اما بهیچ وجه رو نده ک اینجور برخورد شه باهات و ...

بله عزیزم ،درست میگی،روال منم همینه،بی احترامی نمیکنم تو صحبت کردن اما به حرفاش هم عمل نمیکنم و کلا اهمیت نمیدم

ارومم کردی بخدا منم از این ب بعد بیخیالشون میشم

عزیزم ازخانواده شوهرانتظار بیشترازاین نمیشهداش اابته من خودم انشاالله یه روزمادرشوهرمیشم واگرخدابخواد وفروس وپسرممیدون بهم بدن توحاملگی عروسم بهشون کمک میکنم حداقل یه خاطره خوب براپسروعروسم بزارم والا بخدامن شرایطم خیای خیای بدترازشمابود نگران نباش همه جاییه عوضش تومادرشوهزخوبی باش همچین ارامش میگیری وقتی هرکاری بات کردن برعکسشو براارامش پسروعروست انجام بدی من فقط بااین امیدزندم بخدا...چون خییییللللی زیاد موردبی مهری قرارگرفتم قابل گفتن نیست گفتنش عذابم میده ...ایناروگفتم غصه نخوری 

عزیزم ازخانواده شوهرانتظار بیشترازاین نمیشهداش اابته من خودم انشاالله یه روزمادرشوهرمیشم واگرخدابخوا ...

چقدر حوب فکر میکنی

من مورد دیدم هم سن و سالای خودمون هم میگن ب عروسم رحم نمیکنم در اینده چون دارم زحمت میکشم پسرمو بزرگ کنم اون بیاد راحت ببرتش

چقدر حوب فکر میکنی من مورد دیدم هم سن و سالای خودمون هم میگن ب عروسم رحم نمیکنم در اینده چون دارم ز ...

این دستتون وامثالهم دوستی خاله خرسه دارن شما اصلا ازخودت حساب کن ببین اگرباشوهرت بری خونه مادرت وخانوادت به شوهرت کم محلی کنن ومتلک وکنایه بزنن حتی اگرشوهرت بعدا پیشت اعتراض کنه شب روت میشه توبغلش بخوابی یاقلبه خودت نمیرنجه اگرم شوهرت بهت اعتراض کنه ازاینکه بین مادرتو خواهرتو وهمسرت گیرکردی چه احساسی داری زجرنمیکشی خوب منم وقتی پسرمودوست دارم چراپایهای زندگیشو سست کنم ..