2777
2789
عنوان

من بدبینم یا اون بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

588 بازدید | 44 پست

سلام

خیلی دلم گرفته

رفتیم چند روزی شهرستان پیش خانواده شوهر جان

من باردارم خونریزی پشت جنین دارم خانواده شوهرم هم خبر دارن ولی هیچکدوم زنگ نزدن حالمو بپرسن ،، جالب اینجاس ک دوروز قبل از رفتنمون خواهرشوهرم همین مشکلو پیداکرد

مادرشوهرم جلو ما هر یه ربع بهش زنگ میزد میگف تکون نخوری از جات میری دکتر ماشین باید جلو در منتظر باشه

فلان بخور ،، اینکارو بکن ،،، اونکارو نکن ،،،،

ومن جلوش نشستم و هی دارو مصرف میکنم حتی ب رو خودش نمیاره ک من چیزیمه

بعد ک خواستیم بریم خونه عمو شوهرم گفتم ب شوهرم آمادم آژانس زنگ بزن

اون پرید اونا سه کوچه اونورترن پیاده برو

گفتم من استراحت مطلقم نمیشه پیاده روی کنم میگه اینقد خودتو زمین گیر نکن

با اینکه جلو ما ب دخترش میگف اگه اب میخوای بلند نشو بگو برات بیارن

چند روزی ک پیششون بودیم داغونم کرد بس ک تیکه پروند بهم

روحیه م الآن صفر شده

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا ... تا بوده همین بوده... انتظاری از خانواده شوهر نداشته باش ....حتی همیشه منتظر بدجنسی هاشون باش! و  در مقابل حرفا و کاراشون بیخیال باش .... 

اینطوری هیچوقت حرص نمیخوری دیگه😉

اخه دکترم شهر اوناس مجبورم برم

سه ربع ساعت راهه

اگه هم باردار نبودم و جریان دکتر رفتنم نبود مگه آقا شوهر میتونه دوری خانوادشو تحمل کنه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
موندم چجوری تو خودت ریختی و جوابشو ندادی .

خسته شدم بس ک ازشون حرف شنیدم حس میکنم نا ندارم باهاش سروکله بزنم بخدا