2777
2789
عنوان

من بدبینم یا اون بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 44 پست
اصل شوهرته اون چطوره باهات؟

خییییلی خوبه

ولی بازم خانوادشو دوس داره اما خداروشکر نمیزاره تو زندگیمون دخالت کنن

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

حق داری ناراحت بشی عزیزم متاسفانه خیلی از آدمها اینجورین خلاف این ضرب المثل که من خیلی دوستش دارم و بهش اعتقاد دارم (هر آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند) ولی یا همون موقع عکس العمل نشون بده یا وقتی جواب ندادی دیگه غصه نخور برای بچه خوب نیست حرص و جوش

🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری ناراحت بشی عزیزم متاسفانه خیلی از آدمها اینجورین خلاف این ضرب المثل که من خیلی دوستش دارم و ...

اما خدایی چون شوهرم هوامو داش خیلی حرص میخورد ، مثلا پتو میورد مینداخت روم یا اب میورد دارومو بخورم مادرشوهر سووووخت ، فکر کنم همینم کافی باشه براش 

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
اما خدایی چون شوهرم هوامو داش خیلی حرص میخورد ، مثلا پتو میورد مینداخت روم یا اب میورد دارومو بخورم ...

خب خدا رو شکر که همسرت هواتو داره همینم مهمه بقیه تو حاشیه اند اهمیت نده ، من هم تقریبا مشکل شما رو دارم ولی اصلا مهم نیست چون شوهرم مثل کوه پشتمه و همه جوره پیش خانواده اش و دیگران ازم حمایت میکنه منم فقط رضایت اون مهمه برام

🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋
خب خدا رو شکر که همسرت هواتو داره همینم مهمه بقیه تو حاشیه اند اهمیت نده ، من هم تقریبا مشکل شما رو ...

ارومم کردی بخدا

منم از این ب بعد بیخیالشون میشم

آنچه را برای خود میپسندی برای دیگرانم بپسندد...

ایشون اینکارو نکرده....امان از بی اخلاقی های جامعه مون که فقط اسم مسلمان بودن رو یدک میکشیم دریغ از رفتار اسلامی..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

باید به چشم دخترش به شما نگاه میکرد اگرم نکرد لااقل حرف نمیزد ودلی رو نمیشکوند اما شما ناراحت نباش چون مطمئن باش عکس العمل رفتار زشتش به خودش برمیگرده..

.جز بد کردن خودش کاری نکرده.فکرتو هم مشغول نکن برای جنین ضرر داره

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
ارومم کردی بخدا منم از این ب بعد بیخیالشون میشم

آره عزیزم بی خیال باش یا اگه میدونی بعدا بیشتر حرص میخوری همون لحظه جواب بده ولی من معمولا پوزخند میزنم و رد میشم چون تا حالا درگیری بینمون نبوده منم انرژی و وقت اضافی ندارم صرف موضوعات بی اهمیت کنم  ولی خب یه وقتایی شوهرم اگه در جریان قرار بگیره همونجا باشه جوابشونو میده یه جوری که دیگه جای حرف نمیمونه

آنچه را برای خود میپسندی برای دیگرانم بپسندد... ایشون اینکارو نکرده....امان از بی اخلاقی های جامعه ...

اسلامو فقط تو نماز خوندن اجرا میکنن بقیش پیشکش

آره عزیزم بی خیال باش یا اگه میدونی بعدا بیشتر حرص میخوری همون لحظه جواب بده ولی من معمولا پوزخند می ...

قبلا جواب میدادم اما چون باردارم و حالم خوش نیس نا نداشتم جواب بدم

اونا اصلا جلو شوهرم بهم بدی نمیکنن از فرصتا استفاده میکنه حتی اگر فقط یک ثانیه فرصت داشته باشه

اوایل همسرم باور نمیکرد

ولی بعدها مجبور شدم ضبط کنم ک حالا خداروشکر اخلاقشونو خوبه خوب بلد شده

اسلامو فقط تو نماز خوندن اجرا میکنن بقیش پیشکش

همونشم خوب اجرا نمیکنند خیلی ها؛؛ولی واقعا ما بعنوان مسلمون باید فرق کنیم؛اکثر این اشتباهات بخاطر عدم درک درست از آداب اسلامیه...

انشالله این دوران رو به سلامتی بسر بگذرونی...

قبلا جواب میدادم اما چون باردارم و حالم خوش نیس نا نداشتم جواب بدم اونا اصلا جلو شوهرم بهم بدی نمیک ...

😞😞😞 عجب آدمایی

مادر شوهرا همه همینطورن،مادر شوهر من الان رفته مشهد زیارت،زنگ زده از توی حرم به من،بجای اینکه بگه اگر حرفی داری به امام رضا بگو،دادو بیداد که چرا از دیشب که من رفتم تو نرفتی خونمون سر بزنی،کجایی که دیر تلفن رو جواب میدی،چرا نمیگی کجایی،😐 با دلی که از من هربار میشکنه حتما زیارتش قبوله

همونشم خوب اجرا نمیکنند خیلی ها؛؛ولی واقعا ما بعنوان مسلمون باید فرق کنیم؛اکثر این اشتباهات بخاطر عد ...

واقعا گل گفتی