2777
2789
عنوان

شیر یا غذا؟

278 بازدید | 20 پست

سلام ملت 

پسر من هشت ماهه هست چند روزه داره دندونای بالاشو درمیاره اصلا دهنشو باز نمیکنه چیزی بخوره 

اون گهگداری که اشتها داره بهش شیر بدم یا غذا؟ ( مثل فرنی یا سوپ و اینا؟ ) اگه غذاش فعلا حذف بشه چی میشه؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

زیر یک سال شیر مهمتره

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر بده چون اذیت هم هست بچه 

خودت بجاش چیز مقوی بخور فعلا 

اگه هم میخوره یکم شیره گوشت بهش بده فقط آبش در حد دو سه تا قاشق

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

من پیش متخصص کودکان میرم . همیشه میگه موقع مریضی و بیقراری بچه رو اذیت نکنید که بخوای بزور بهش غذا بدی. بخصوص زیر،یکسال شیر حرف اولو میزنه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

شیر بده غذام اگ خورد بده نخورد اصرار نکن لثه هاش درد میکنن میترسه باز کنه دهانشو

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

من پسرم ۹ ماهشه اصلا غذا نمیخوره دندونم درنیاورده که بگم بخاطر لثه هاشه.فقط شیر خودم رو میخوره یعنی شاید کلا طول روز دو قاشق چایی خوردی غذا نخوره هیچی نمیخوره بجز شیر.چکارش کنم بنظرتون

با خدا باش پادشاهی کن...بی خدا باش هر چه خواهی کن

شیر بده چون اذیت هم هست بچه  خودت بجاش چیز مقوی بخور فعلا  اگه هم میخوره یکم شیره گوشت ب ...

خودم شیر نمیدم که 

شیر خشک میخوره قربونت

من پسرم ۹ ماهشه اصلا غذا نمیخوره دندونم درنیاورده که بگم بخاطر لثه هاشه.فقط شیر خودم رو میخوره یعنی ...

تو که خوبی دختر ۴ ماهه من شیر نمیخواد پوست و استخون شده

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
خودم شیر نمیدم که  شیر خشک میخوره قربونت

یکم لعاب برنج به شیرخشکش اضافه کن 

مرسی از همه 

فقط نمیتونه سرشیشه رو مک بزنه انگار دردش میاد هی درمیاره برا همین به گزینه غذا فک کردم باز اونو یه ذره میخوره ... 

باشه پس میرم تو کار شیر

مرسی از همه  فقط نمیتونه سرشیشه رو مک بزنه انگار دردش میاد هی درمیاره برا همین به گزینه غذا فک ...

خب با قاشق یا قطره چکان بده. شایدم خودش غذا رو ترجیح بده .هرکدومو خواست بهش بده