2789
عنوان

شیر یا غذا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 20 پست
خب با قاشق یا قطره چکان بده. شایدم خودش غذا رو ترجیح بده .هرکدومو خواست بهش بده

خودش که صددرصد غذا رو ترجیح میده ولی خوب دکتر خودشم گفته اول شیر . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
خودش که صددرصد غذا رو ترجیح میده ولی خوب دکتر خودشم گفته اول شیر . 

پس بنظرم همون با قاشق بهش بده .بعدشم غذاشو بده کمتر. بازم کار شما راحتتره بچه شیر نخورد امید داری غذا بخوره لاقل. من دخترم شیر نمیخوره درمونده شدم کلا

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس بنظرم همون با قاشق بهش بده .بعدشم غذاشو بده کمتر. بازم کار شما راحتتره بچه شیر نخورد امید داری غذ ...

آخی عزیزم من تجربه ای ندارم انشا الله این دوران گذرا باشه و خدا برات حفظش کنه 🙏🏻

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

سلام سمانه جون، عزیز تو یه تاپیکی از عطر جیونچی آنژه دمون تعریف کرده بودید، تو فروشگاه شقایق وزرا دو مدل از این مخروطی مشکی ها هست، مال شما کدومشه؟ لینک هر دوتا براتون میزارم. 

اولی:

ANGE OU DEMON EAU DE PARFUM  FOR WOMEN EDF

https://www.shaghayegh2.com/fa-ir/عطر-و-ادکلن/نقد-و-بررسی-و-خرید-اینترنتی-عطر-و-ادکلن/ProductId/2930/ANGE-OU-DEMON-EAU-DE-PARFUM-FOR-WOMEN-EDP

دومی:

ANGE OU DEMON WOMAN EDP

https://www.shaghayegh2.com/fa-ir/عطر-و-ادکلن/نقد-و-بررسی-و-خرید-اینترنتی-عطر-و-ادکلن/ProductId/253/ANGE-OU-DEMON-WOMAN-EDP