2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 103 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برادرشوهر من دیشب رفتن براش خواستگاری خاله شوهرم براش دختره رو پیدا کرد تو یه مراسم به احتمال ۹۰ درصد هم اوکی میدن به نظرم الانم خواستگاری سنتی هست فقط باید جاهایی باشی به چشم بیای 

وقتی کیس،مناسبت نیست میخوای چکار کنیمن ده سال از تو بزرکترم باشگاه میرم.کلاس زبان میرم.

موضوع اینه که خصوصا اگر شهر بزرگ باشی پسرا دیگه ازدواجی نیستن باز شهرستان ها ازدواج هست

یهو امشب دلم گرفت ،دیدم همه اطرافیام ازدواج کردن و من تنهام با پسری اشنا شدم ک نمیخاد ازدواج کنه

بخدا هیییییچی تو ازدواج نی 

همه مردا ی ایرادی دارن ک رو مخت باشن 

ب قران تو الان داری پادشاهی میکنی 

ولی متوجه نیستی

تا شوهر کنی بعد میفهمی من چی گفتم

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

عزیزم تنها نیستیمنم 27 سالمه و خواستگار ندارمبا اینکه صب تا شب تو اجتماعم و شاغلم

منم کار میکنم و واقعا از کار خسته شدم ، دلم میخاد خانومی کنم دیگ از مستقل بودن خسته شدم 

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

تو محیط های عمومی یکم بیشتر رفت آمد کن، کاریزماتیک باش، انرژی زنانتو تقویت کن کارایی مثل باشگاه رفتن، میکاپ کردن، پوشیدن لباسای شیک، عطر زدن، اعتماد به نفس داشته باش ، اگه خودتو دوست داشته باشی همه دوست دارن سعی کن از تنهاییت هم لذت ببری، چند تا هدف برا خودت تعیین کن ، پادکست گوش بده ، کتاب بخون، کافه برو ، توی تنهایی انسان به یه خودشناسی عمیق می‌رسه كه تو هیچ روابط یا ازدواجی نمیشه پیداش کرد پس زیاد از تنها بودن متنفر نباش.

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ می‌کنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون می‌دادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥

بخدا هیییییچی تو ازدواج نی همه مردا ی ایرادی دارن ک رو مخت باشن ب قران تو الان داری پادشاهی میکنی ول ...

ولی یار خوب تمام ماجراست ...🫣🥹

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

ولی یار خوب تمام ماجراست ...🫣🥹

اینا همش کشکشه😂😂😂😂

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️