2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 103 پست
منم کار میکنم و واقعا از کار خسته شدم ، دلم میخاد خانومی کنم دیگ از مستقل بودن خسته شدم

چی بگم والا

ولی با این موضوع کنار اومدم که ممکنه هیچوقت قسمتم نشه ازدواج کنم، و زندگیمو رو همین اساس دارم میبرم جلو

دیگه خسته شدم انقد منتظر موندم بلکه یه نفر قسمتم بشه و افتخار بده از من خوشش بیاد😒

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم نامزد داشتم قبلا خدایی مردا ۹۸ درصد به دردنخورن

اره بابا

شوهر من از نظر بقیه پسر پیامبره...

ولی از نظر من ی اخلاقش خییییییلی خییییییلی بده و ب شدت ازش رنج میبرم

اونم اینکه هروقت میگم پول بده بااینکه حسابش پره هاااا ولی اینقد پشت گوش میندازه تا بگی گ.وه خوردم نمیخام

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

انقدر ازدواج برا خودتون بزرگ نکنید. ازدواج میکنید ازتون دور باشه کار به طلاق میکشه.فکر میکنید شکست ب ...

همه اهل طلاق نیستن ، ایشالا مرد درست قسمتون بشه ، بعدش زندگی روی خوشش رو ب ما هم نشون بده

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

منم ۲۴سالمه ولی منم عاشق ازدواجم ولی میام اینجا اینهمه خیانتو میخونم زده میشم

اره خیانت زیاد شده ، شانس بیاریم ادم خوب گیرمون بیاد

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️