2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 103 پست
من دوست دارم مادر شم همسر شم. ولی برم یه شهر دیگه جایی که کسی نشناسه منو. مثلا تهران😑

اره مثلا شوهری بشیم بگیم شوهرم خریده ، شوهرم میاد دنبالم ، شوهرم دوس داره ، شوهرم میمواد ، شوهرم منو میرسونه ، شوهرم میاره برام 🫤😂 شوهری شدم رف 😂😂

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من رابطه نه ولی بعضی شلوغیا داشتم الآنم دلم دوسپسر میخواد شیطنت میخاد نه شوهر دیکه

😂😂 نه من واقعا دلم میخواد زندگی کنم از بلا تکلیفی و دوس پسر بازی خسته شدم از سن من گذشته 

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

اره مثلا شوهری بشیم بگیم شوهرم خریده ، شوهرم میاد دنبالم ، شوهرم دوس داره ، شوهرم میمواد ، شوهرم منو ...

اوه ومم. البته ادم باشعور و مهربون باشه. یکی که ارزش این همه تنهایی داشته باشه

من نمیتونم دوسپسر پیدا کنم تو چطور پیدا میکنی؟ی سوال چهرت عملیه؟

نه عملی نیستم ،چهرم معمولیه ولی خب خودشون یهو پیداشون میشه ، دوس پسر الانم خیلی پسر خوبیه و بخاطر اوضاع مالی نمیتونه ازدواج کنه

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

برو پیش ی سید سر کتاب باز ن

قبلا رفته بودم نگفت بستس. ولی سید نبود. ولی بعد اون اوضاع بهتر نشد. بعدها چند بار ف.ال گرفتم گفتند سنگینی دعا اینجور چیزها. 

نمیدونم..‌. 

هر چی قسمته.