2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 103 پست
اره واقعا ، حالا بعدش سن بچه دار شدنمون هم رد میشه 🫤

ببخشید ولی به درک مثلا خودمون از زندگی خیر دیدیم که یکی دیگه رو هم بیاریم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ببخشید شماهم نیاز ج نسی بیشتر ب ازدواج حساس کرده؟

اره دوس دارم تجربش کنم ، من تو خانواده مذهبی بزرگ شدم و تا قبل ازدواج نمیتونم تجربش کنم

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببخشید ولی به درک مثلا خودمون از زندگی خیر دیدیم که یکی دیگه رو هم بیاریم

دقیقااااا من خودم به شخصه بیشتر این دنیا برام رنج بوده تا خوشی مطمئنا همه همینطورن شما تو بهترین لحظاتت هم یه حس نارضایتی داری 

من از گله و شکایت و دعا و خواهش و التماسم خسته شدم خب ببین الان ۲۹ سالمه نصف عمر رفته بذار بقیشم بره ...

منم قبلا خیلی دعا و ذکر و چله اینا خوندم. ولی دیگه بی خیالم حتی خسته شدم از دعا کردن. چهار تا فضول هم در مورد ازدواج ک بیکاریم میگن ناراحت میشم تو تنهایی گریه میکنم. 

منم قبلا خیلی دعا و ذکر و چله اینا خوندم. ولی دیگه بی خیالم حتی خسته شدم از دعا کردن. چهار تا فضول ه ...

دقیقا ، هیمیگن چرا ازدواج نکردی ، حتی یکی بهم گفت دوستت ازدواج کرد تو موندی ، چقد دلم شکست جلو جمع اینو گفت

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

دقیقا ، هیمیگن چرا ازدواج نکردی ، حتی یکی بهم گفت دوستت ازدواج کرد تو موندی ، چقد دلم شکست جلو جمع ا ...

ای خواهر من این حرفا رو از نزدیکترین افراد زندگیم شنیدم چقدر سر این ازدواج اشک ریختم.

وقتی خبر ازدواج کوچیکتر از خودم میشنوم ناراحت میشم چرا هنوز مجردم.