2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 103 پست
خاستگار داشتم بابام قبول نکرده چون اوکی نبودن ، الانم دوس پسر دارم اما قصد ازدواج نداره 🥺

امان از این پسرا،عیب نداره عزیزم ببین تو هرسنی میتونی ازدواج کنی ولی هول هولکی ازدواج کنی جدا شی سختت میشه پس عجله نکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچه سریع تر کات کن تا آدم درست سر راهت قرار بگیره

اگ کات کنم خیلی تنها میشم چون خواهر هم ندارم دوستی هم ندارم تک و تنها میشم و اونو خیلی دوسش دارم خیلی زیاد 😔

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

اگ کات کنم خیلی تنها میشم چون خواهر هم ندارم دوستی هم ندارم تک و تنها میشم و اونو خیلی دوسش دارم خیل ...

اشکال نداره 

میگذره 

باید کات کنی 

تا فرصت آشنایی با آدم اصلی زندگیت فراهم بشه 

تا وقتی ایشون باشه نمیتونی با آدم جدید آشنا بشی 

همین الان ممکنه فرصت های زیادی اطرافت باشه اما چون در رابطه هستی اصلا بقیه رو نمی بینی

توروخدا بیخیال 

آدم سری ک درد نمیکنه رو دستمال نمیبنده عزیزم 

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

من دارم جدامیشم

من ازدواج نکردم اما یه تجربه تلخ کات بعد از ۴ سال دوستی اجتماعی و ۲ سال دوستی رل گونه رو داشتم . میدونم چقدر سخته عزیزم . ولی مطمئن باش خیلی از موندن تو زندگی سابق بهتره

عزیزم تنها نیستی

منم 27 سالمه و خواستگار ندارم

با اینکه صب تا شب تو اجتماعم و شاغلم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
توروخدا بیخیال آدم سری ک درد نمیکنه رو دستمال نمیبنده عزیزم

یهو امشب دلم گرفت ،دیدم همه اطرافیام ازدواج کردن و من تنهام با پسری اشنا شدم ک نمیخاد ازدواج کنه 

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️