2777
2789

بچها من فکم از سمت چپ درد داره تو غذا خوردنم اذیت میشم دهنم فقط به یه اندازه ای باز میشه نمیتونم زیاد باز کنم بعده غذا خوردن هم خیلی درد میگیره فکم

ازفکم عکس گرفتم رفتم دندون پزشک دید گف دندونات بعضیا خرابن اما ربطی نداره گفت باید بری جراح فک و صورت رفتم اونم نگاه کرد گف برا استرس و ایناس مشکلی نیست میگه حتی ب جراحی هم نیاز نداره اما ام ار ای و سی تی اسکن نوشته ک هزینه اشون خیلی بالاس کسی تجربه داشته خوب شدین یا دلیلش چیه این درد چیکار باید کنم؟؟؟

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

منم همینه یدونه از دندونام از داخل عفونت کردع فکم وا نمیشه کامل

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من یه بار اینطوری شدم متوجه شدم دندونم از داخل عفونت کرده با اینکه دندونم درد نمیکرد باید برید ...

دندون پزشک ک رفتم حتی عکسشو دید گف عصب کشی و اینا داری دندونمم دید اما نگف عفونتی چیزی داری

شما بعده چه مدتی خوب شدید؟

دو ورق سفالکسین خوردم اما همونطورم

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

منم همینه یدونه از دندونام از داخل عفونت کردع فکم وا نمیشه کامل

خوب نشدی یعنی؟باید چیکار کرد اخه

دندون پزشک ک رفتم حتی عکسشو دید گف عصب کشی و اینا داری دندونمم دید اما نگف عفونتی چیزی داریشما بعده ...

عزیزم سفالکسین نخور

من ۵ روز طول کشید

یه ورق اموکسیسیلین و یه ورق مترونیدازول 

هر ۶ ساعت 

فقط شکم خالی نخور چون معدت اذیت میشه بعد اینکه از هر ورق سه تا دونشو خوردم دردش قطع شد ولی باید تا اخرش بخوری که عفونتت از بین بره کامل

من درد داشتم شدید دندونهای عقلمو کشیدم فکم باز شد راحت شدم ،فکم در میرفت درش وحشتناک بود 😭

چجوری دندونت و کشیدی وقتی ک دهن و نمیشه کامل باز کرد خیلی اذیت شدی؟ الان خوب شدی؟

عزیزم سفالکسین نخورمن ۵ روز طول کشیدیه ورق اموکسیسیلین و یه ورق مترونیدازول هر ۶ ساعت فقط شکم خالی ن ...

اها باشه فداتشم مرسی♥️

چجوری دندونت و کشیدی وقتی ک دهن و نمیشه کامل باز کرد خیلی اذیت شدی؟ الان خوب شدی؟

خیلی اذیت شدم تا ده روز فقط با نی میتونستم مایعات بخورم ،اصلا یادم میاد گریم میگیره خیلی عذاب کشیدم

دندون عقلت سالمه؟

اگه اره پس به خاطر اعصابه و استرسه 

غذا رو آهسته و لقمه های کوچیک بخور قاشق کوچیک غذا بخور موقع خنده خمیازه و عطسه دستت رو قسمت فکت  بذار تا بهش فشار نیاد 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
خیلی اذیت شدم تا ده روز فقط با نی میتونستم مایعات بخورم ،اصلا یادم میاد گریم میگیره خیلی عذاب کشیدم

وای ترسم گرف😭😭😭عکس گرفتین ب دندون پزشک نشون دادید گفت برا دندون عقلته یا خودت متوجهش شدی؟

دندون عقلت سالمه؟اگه اره پس به خاطر اعصابه و استرسه غذا رو آهسته و لقمه های کوچیک بخور قاشق کوچیک غذ ...

اره سالمه ۱۸سالمه تازه دندون عقلم اومده بیرون تا نصف اومده کامل هم بالا نیومده بخاطره این میگم شاید بخاطر دندونم نباشه

عزیزم من و دوتا دخترام این مشکلو داریم رفتیم متخصص فک و صورت بررسی کرد برامون نایت گارد داد

من خیییلی بهترم 

میخوای شمارشو بدم خانم خیلی مهربونیه 

راستی تهرانه ها شما کجایی

پیش ب سوی قوی تر شدن...
اره سالمه ۱۸سالمه تازه دندون عقلم اومده بیرون تا نصف اومده کامل هم بالا نیومده بخاطره این میگم شاید ...

نگران نباش این کار رو کن اوکی میشه 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی