2777
2789
عنوان

درده فک لطفا بیاید یه راهنمایی کنید😣😪

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 50 پست
خدا لعنتش کنه پس چرا من رفتن اینکارو برام نکردانجام دادم نشد و من بلد هم نیستم دردش بیشتر شد

خوب  جا انداختنش سخته...چون دو طرف باید هم زمان داخل مفصلش بره..واسه منم انجام نداد..امیدوارم زودی جا بره..چون من خودمم کشیدم..درد بدیه..نگران نباش.‌درست میشه..منم خیلی کلنجار رفتم تا جا افتاد

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

خوب جا انداختنش سخته...چون دو طرف باید هم زمان داخل مفصلش بره..واسه منم انجام نداد..امیدوارم زودی ج ...

من فقط سمت چپم اونوطوره سمت راست صورتم دردی ندارم

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط سمت چپم اونوطوره سمت راست صورتم دردی ندارم

دکتر سرپایی برات جا میندازه..نگران نباش..چون باید تراز باشن دو طرفش واسه همین اون طرف صورتتم باید فشار بدی که هم زمان داخل جاش برن..اگه دردت زیاده حوصله گرم بذار

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

دکتر سرپایی برات جا میندازه..نگران نباش..چون باید تراز باشن دو طرفش واسه همین اون طرف صورتتم باید فش ...

کاش فشار نمیدادم بدتر شد دهنم و که باز میکنم انگار استخون فکم رفتع داخل دهنم خیلی درد داره

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

کاش فشار نمیدادم بدتر شد دهنم و که باز میکنم انگار استخون فکم رفتع داخل دهنم خیلی درد داره

این فشار را دکتر هم میده..مثل جا انداختن دست وپاست..درد داره..حوله گرم بذار وقرص  مسکن بخور.دراسرع وقت برو که کهنه نشه.  

این فشار را دکتر هم میده..مثل جا انداختن دست وپاست..درد داره..حوله گرم بذار وقرص مسکن بخور.دراسرع و ...

فک نکنم در رفته باشه چون رفتم دکتر هر دو طرف فکم دستشو گذاشت و گفت دهنتو باز بسته کن اگ در رفته بود میفهمید