2777
2789
عنوان

درده فک لطفا بیاید یه راهنمایی کنید😣😪

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 50 پست
وای ترسم گرف😭😭😭عکس گرفتین ب دندون پزشک نشون دادید گفت برا دندون عقلته یا خودت متوجهش شدی؟

نه خودم نمیدونستم چند بار فکم در رفت تا یه هفته نمیتونستم حرف بزنم یا غذا بخورم رفتم عکس گرفت گفت دندون عقلت کج دراومده فشار میاره به فک دیگه تو دو ماه چهارتاشو کشید

عزیزم من و دوتا دخترام این مشکلو داریم رفتیم متخصص فک و صورت بررسی کرد برامون نایت گارد دادمن خیییلی ...

اهان بعد نگفت برا چی اونطور شدید

اره من تهرانم ممنون میشم اگ شمارشو بدید🥺

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خودم نمیدونستم چند بار فکم در رفت تا یه هفته نمیتونستم حرف بزنم یا غذا بخورم رفتم عکس گرفت گفت دن ...

من تا اون حد نیستم پس شما دیگه خیلی اذیت شدین و دردش زیاد بوده

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

نگران نباش این کار رو کن اوکی میشه

همشونو انجام میدم همیشه ولی خوب نشدم🥺

همشونو انجام میدم همیشه ولی خوب نشدم🥺

چند وقته اینجوری؟

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
چند وقته اینجوری؟

تقریبا دیگه یکماه میشه

باید انتهای فکت را با انگشت فشار بدی واروم دهنتو تا اخر باز وبسته کنی...یه لقمه بزرگ خوردی با خمیازه کشیدی در رفته

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

تقریبا دیگه یکماه میشه

دندون هاتو درست کن خوب میشه 

چون دندون منم به عصب رسیده بود تا چند مدت‌ فکم درد میکرد و نمیتونستم زیاد بازش کنم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
خوب نشدی یعنی؟باید چیکار کرد اخه

من دندونم شکسته نیاز به عصب کشی داره شمارو نمیدونم

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
باید انتهای فکت را با انگشت فشار بدی واروم دهنتو تا اخر باز وبسته کنی...یه لقمه بزرگ خوردی با خمیازه ...

خودم حس میکنم در رفتع چون یبار بلال میخوردم از اونموقع اینجور شد

میشه دقیق تر بگید چیکار کنم بلد نیستم باید زیاد فشار بدم؟

دندون هاتو درست کن خوب میشه چون دندون منم به عصب رسیده بود تا چند مدت‌ فکم درد میکرد و نمیتونستم زیا ...

اهان ممنون پس دندون پزشکی میرم

خودم حس میکنم در رفتع چون یبار بلال میخوردم از اونموقع اینجور شدمیشه دقیق تر بگید چیکار کنم بلد نیست ...

وقتی دهنتو باز میکنی انتهای فکت نزدیک گوش.فرو میره داخل.با دوتا انگشتت این دوجا را فشار بده.بعد دهنتو باز وبسته کن.چند بار باز بسته کن ..وقتی انگشتت را فشار میدی میفهمی کدوم طرفش در رفته.چون با تاخیر نسبت به اون طرف بسته میشه..خودت جا بندازش..منم چند بار لقمه نون بزرگ خوردم در رفته بود.جوری که یکم باز میشد.اگه بیشتر باز میکردم تا دم گوششم به شدت درد میگرفت..تحمل کردم وخودم جا انداختم.خودت فقط میتونی جا بندازیش چون هماهنگی باز وبسته کردن دهنت دست خودته

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

اهان بعد نگفت برا چی اونطور شدیداره من تهرانم ممنون میشم اگ شمارشو بدید🥺

گف بخاطر مدل قرار گیری استخون فکتون ک احتمالا ارثیه این اتفاق میفته ک حساسه گف احتمالا شبها موقع خواب ناخودآگاه دندوناتونو رو هم فشار میدین واس همون نایت گارد تجویز کرد

من دردم زیاد بود دهنم قفل شده بود غذا نمیتونستم بخورم چندین سالم بود ک وقتی دهنو باز میکرد صدا کلیک میداد

بعد از استفاده نایت گارد چن روز بعد بهتر شدمیخوای درخواست بده شمارشو بدم یا اینجا بزارم؟

پیش ب سوی قوی تر شدن...
وقتی دهنتو باز میکنی انتهای فکت نزدیک گوش.فرو میره داخل.با دوتا انگشتت این دوجا را فشار بده.بعد دهنت ...

انجامش بدم خیلی درد داره؟میترسم