ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه شاغلی میتونی برنامه های بلندمدتتو بهش خاطرنشان کنی مثلا قصدم خرید خونس یا ماشین یا شغل بهتر ارتقا شغلی خود به خود بهش القا میشه که قوی وپر انرژی هستی
مردا از خانمایی که ورزش میکنن و کمی به ظاهر اهمیت میدن خوششون میاد اینو حتما تو برنامه هات بزار
بیخیال باش بابا من انقد استرسیم ولی وقتی رفتم عشقمو ببینم همش ریخت اصن خودش شروع به حرف زدن کرد بستگی به طرفت داره اگه خونگرم باشه و مغرور نباشه نمیذاره استرس بگیری
گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
اخه واقعا هیچ کار خاصی جز دانشگاه رفتن ندارمهمش خونه امبرم بهش بگم من همش خونه ام خیلی بی برنامه ام ...
نه باشگاهو اگه نمیری بگو فعلا میخوام به بدنم استراحت بدم برای چندهفته و دوباره پرقدرت شروع میکنم چون رژیم خاصی ندارم باید ورزش وجدی ادامه بدم همین جمله کافیه
درمورد دانشگاهم بگو چندتا سمینار مهم هست بهش فکر میکنم اما شاید فرصت نکنم شرکت کنم چون یکم کارای عقب افتاده تو خونه دارم ترجیح میدم اول اونارو انجام بدم