2777
2789

نمیخوام ساکت باشم حرف کم بیارم

اینجوری طرف حوصلش سرمیره

ب نظرتون درمورد چی حرف بزنم چه سوالایی برسم

رشته تحصیلی سن اعضای خانواده تاحدودی خصوصیات اخلاقیش میدونم 

خیلی کم حرف و خجالتی ام

میخوام خودمو یه دختر قوی نشون بدم

راستی تاچه حد آرایش کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم از قبل بهش فکر نکن خودت باش هرطور که هستی

اگه شاغلی میتونی برنامه های بلندمدتتو بهش خاطرنشان کنی مثلا قصدم خرید خونس یا ماشین یا شغل بهتر ارتقا شغلی خود به خود بهش القا میشه که قوی و‌پر انرژی هستی

مردا از خانمایی که ورزش میکنن و کمی به ظاهر اهمیت میدن خوششون میاد اینو حتما تو برنامه هات بزار 

نیلا دختر ناز من
به نظرم از قبل بهش فکر نکن خودت باش هرطور که هستیاگه شاغلی میتونی برنامه های بلندمدتتو بهش خاطرنشان ...

اخه واقعا هیچ کار خاصی جز دانشگاه رفتن ندارم

همش خونه ام

برم بهش بگم من همش خونه ام خیلی بی برنامه ام یجوریه انگار خودمو کوچیک کردم

بیخیال باش بابا من انقد استرسیم ولی وقتی رفتم عشقمو ببینم همش ریخت اصن خودش شروع به حرف زدن کرد  بستگی به طرفت داره اگه خونگرم باشه و مغرور نباشه نمیذاره استرس بگیری

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
یه چیز دیگه خیلی هم سعی نکن رفتارای تکراری داشته باشی مثلا من خودم یا پامو تکون میدم یا شالمو درست م ...

اره آره افرین

من استرس بگیرم یا خجالت بکشم فورا دست میکشم به روسری موهام

یا دستم میارم جلو صورتم

یا با ناخون ور میرم

خیلی ضایعس😂

اخه واقعا هیچ کار خاصی جز دانشگاه رفتن ندارمهمش خونه امبرم بهش بگم من همش خونه ام خیلی بی برنامه ام ...

نه باشگاهو اگه نمیری بگو فعلا میخوام به بدنم استراحت بدم برای چندهفته و دوباره پرقدرت شروع میکنم چون رژیم خاصی ندارم باید ورزش و‌جدی ادامه بدم همین جمله کافیه 

درمورد دانشگاهم بگو چندتا سمینار مهم هست بهش فکر میکنم اما شاید فرصت نکنم شرکت کنم چون یکم کارای عقب افتاده تو خونه دارم ترجیح میدم اول اونارو انجام بدم 

نیلا دختر ناز من
خیلی خیلی خوش خنده سهمش نیشش بازه همکلاسیمه 😅 امیدوارم یخم باز شه

خب پس نگران چیزی نباش اروم برو سر قرار و لبخندم یادت نره خودش آرامش میاره 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!