2777
2789
عنوان

تا حالا شده از خودتون خسته شید⁉️

61 بازدید | 7 پست

از روند زندگی تون

از خودتون

احساسات تون

از ارزش هایی که به بقیه میدید

از آدمایی که دوستشون دارید ولی به شما بی توجه ان

یه مدته بدجور حالم خرابه

حس خورد شدن دارم

دلم میخواد حداقل یه روز از صبح تا شب تنها باشم بشینم مفصل گریه کنم

برای تمام احوالات غریبم

و البته بی منطقم...

واقعا درک نمیکنم خودم رو

فکرم خیلی شلوغه

حس میکنم ابروم رفته

خدا هم نشونه نمیده که قلبم آروم شه

حس میکنم اونم باهام قهر کرده که جوابی ازش نمیگیرم یا ازم خسته شده

اغلب مضطربم و تپش قلب دارم یا احوالات گریه

واقعا یه حالی ام دلم میخواد یه مدت طولانی تنها برم یکی از روستا های شمال و اونجا سر کنم. بدون گوشی. فقط آهنگام باهام باشن

یه جوری از همه چی خستم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم‌...راه چارش سفر رفتن ودور شدن ..من هفته ی یبار این شکلی میشم و ازهمسرمیخوام بریم بیرون امامتاسفانه نمیشه از بس کار زیاده   .فکن اصلا ازخونه نمیرم بیرون ...دیگه کنار اومدم ..ولی واقعا گاهی باید خودتو برداری بری 

بله عزیزم‌...راه چارش سفر رفتن ودور شدن ..من هفته ی یبار این شکلی میشم و ازهمسرمیخوام بریم بیرون اما ...

خیلی دوست دارم اینکارو کنم ولی نمیتونم

مشغله و شرایط هیچ جوره نمیزاره

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
خیلی دوست دارم اینکارو کنم ولی نمیتونممشغله و شرایط هیچ جوره نمیزاره

بله همینجوره واقعا نمیشه ..من همسرم همکاری نمیکنه تنها هم نمیشه برم ..اطرافمم جای بدرد بخور تفریحی نیست ..ازدرون خستم ازبیرون شاد و سرحال ..حالم متناقضه ..الان ک شرایطم رو پذیرفتم یکم ارومترم ...

بله همینجوره واقعا نمیشه ..من همسرم همکاری نمیکنه تنها هم نمیشه برم ..اطرافمم جای بدرد بخور تفریحی ن ...

ایشالا همیشه حال دلتون خوب🌱

آره من اینجوری ام این مدت منم ذهنم درگیر این مسائل بود🥲و خب اینکه کاری از دستم برنمیاد(شایدم اینجوری فکر میکنم و خودمو دست کم میگیرم)بدتر ناراحتم میکنه

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش