2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واسه بانک مرکزیهرو هر سکه ۱۰ درصد سود میکنی تقریباسکه ها هم بعد از چند روز میاد بانک ملی شهرتون میتو ...

الان وارد سایت بشم میتونم ثبت نام کنم؟ پس کلا معتبره دیگه؟

یه مدته پول‌های دخترم رو کنار گذاشتم میخواستم براش طلا بخرم پولش کم بود الان اینو دیدم گفتم که اگر معتبره براش بگیرم

الان وارد سایت بشم میتونم ثبت نام کنم؟ پس کلا معتبره دیگه؟یه مدته پول‌های دخترم رو کنار گذاشتم میخوا ...

بله واسه بانک مرکزیه و معتبره

باید بری تو سایتش ببینی زمان حراج بعدی کیه 

اینجوری نیست که همین الان بری سفارش بدی

مثلا حراج قبلی شنبه بود 

پولشم باید ۲۴ ساعت قبل واریز کنی بلوکه شه

🏃🏻‍♀️

اون رو نمیدونم ولی یه شرکتی به اسم قسطیلا پیدا شده بیست و خورده ای گرم شمش طلا میده توی سه سال هم از ...

اینو تا حالا نشنیدم. تحقیق کن اگر معتبره چرا که نه.

به هرحال طلاست دیگه خریدش همیشه به نفع آدمه

اگر توی قرعه کشی اسمم درنیاد پول رو برمیگردونن؟

اره عزیزم

البته قرعه کشی نیست 

اینجوریه که تو قیمت پیشنهادی تو وارد میکنی یه جور مزایده ست 

بین ۸ تا ۱۰ درصد کمتر از قیمت اون روز قیمت بزنی احتمال خیلی زیاد بهت میدن 

🏃🏻‍♀️

اره عزیزمالبته قرعه کشی نیست اینجوریه که تو قیمت پیشنهادی تو وارد میکنی یه جور مزایده ست بین ۸ تا ۱۰ ...

ممنونم عزیزم. وارد سایت بشم ببینم چجوریه از پیش برمیام با نه. معمولا زیاد ازاین چیزا سردرنمیارم

ممنونم عزیزم. وارد سایت بشم ببینم چجوریه از پیش برمیام با نه. معمولا زیاد ازاین چیزا سردرنمیارم

شرایط شو داخل سایت دقیق و کامل بخون عزیزم

چیز سختی نیست نگران نباش 

🏃🏻‍♀️

شرایط شو داخل سایت دقیق و کامل بخون عزیزمچیز سختی نیست نگران نباش

عزیزم وارد سایت شدم. یه مبلغ زیر سی هزار تومان میخواست واریز کردم. احراز هویت بود که انجام دادم و گفت موفق بود. وارد کردن شماره شبا و همین طور کدپستی رو وارد کردم. برای انتخاب شعبه استان خودمون رو انتخاب کردم ولی گزینه پاینش میگه شعبه انتخاب کن اصلا لیست برام باز نمیشه و خودم هم هر شعبه ای رو مینویسم قبول نمیکنه.

اینجا رو میدونید باید چیکار کنم.

2790
2823
2791
2779
2792