شوهرم روانیه.نارسیسیسمه
بهش گفتم برو لنت بخر برا ماشین تاکید کردم چ مدلی بخره اشتباه خرید آخرش بهش گفتم اشتباه خریدی مگه مدلشو نگفتم بگو گفت گفتم (مطمئنم دروغ میگه چون همیشه دروغاش رو شده وقتی اشتباهی میکنه دروغ میبافه که اشتباهشو نپذیره) گفت فردا میبرم تعمیرگاه میپرسم گفتم نه نبر تعمیرگاه چون مدلشو روش ریز نوشته حوصلش نمیرسه بخونه درشو باز میکنه پلمپش باز میشه بعد نمایندگی دیگه برنمیداره اما جوابمو نداد گفتم خب جواب بده نداد رفتم پیشش گفتم نبر تعمیرگاه چون ۱ تومن پولشو دادیم هدر میره بعد عصبی شد گفت ازت متنفرم برو با دستش دستمو محکم هل داد رو دستم جای ناخوناش موند رفتم بش گفتم دستمو زخم کردی جاش میسوزه اونم گفت عصبیم نکن کار دستت میدما خیلییی عصبی شد گفتم چرا بام اینکارو کردی بعد محکم دست خودشو خراش داد از من بدتر قشنگ پوستش کنده شد گفت حالا تلافی شد برووو گفتم نه الان دست من هنوز میسوزه من دنبال تلافی نیستم اینکارو با دست من کردی معذرت بخاه گفت من هیچ وقت از تو معذرت نمیخام گفتم چون نارسیسیسمی( این افراد اگه اشتباهی کنن هیچ وقت نمیپذیرن و معذرت نمیخان و میندازن گردن طرف مقابلشون)
ازش متنفرم خسته شدم از زندگی باهاش عصبی دروغ گو نارسیسیسم اشتباهات خودشم هیچ وقت نمیپذیره