2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم😭😭😭😭

416 بازدید | 22 پست

شوهرم روانیه.نارسیسیسمه

بهش گفتم برو لنت بخر برا ماشین تاکید کردم چ مدلی بخره اشتباه خرید آخرش بهش گفتم اشتباه خریدی مگه مدلشو نگفتم بگو گفت گفتم (مطمئنم دروغ میگه چون همیشه دروغاش رو شده وقتی اشتباهی میکنه دروغ میبافه که اشتباهشو نپذیره) گفت فردا میبرم تعمیرگاه میپرسم گفتم نه نبر تعمیرگاه چون مدلشو روش ریز نوشته حوصلش نمیرسه بخونه درشو باز میکنه پلمپش باز میشه بعد نمایندگی دیگه برنمی‌داره اما جوابمو نداد گفتم خب جواب بده نداد رفتم پیشش گفتم نبر تعمیرگاه چون ۱ تومن پولشو دادیم هدر میره بعد عصبی شد گفت ازت متنفرم برو با دستش دستمو محکم هل داد رو دستم جای ناخوناش موند رفتم بش گفتم دستمو زخم کردی جاش میسوزه اونم گفت عصبیم نکن کار دستت میدما خیلییی عصبی شد گفتم چرا بام اینکارو کردی بعد محکم دست خودشو خراش داد از من بدتر قشنگ پوستش کنده شد گفت حالا تلافی شد برووو گفتم نه الان دست من هنوز میسوزه من دنبال تلافی نیستم اینکارو با دست من کردی معذرت بخاه گفت من هیچ وقت از تو معذرت نمیخام گفتم چون نارسیسیسمی( این افراد اگه اشتباهی کنن هیچ وقت نمیپذیرن و معذرت نمیخان و میندازن گردن طرف مقابلشون)

ازش متنفرم خسته شدم از زندگی باهاش عصبی دروغ گو نارسیسیسم اشتباهات خودشم هیچ وقت نمیپذیره

.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پا گذاشتی رو نقطه ضعف هر مردی 

از دید خودت نبین فقط

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اون زن تو هست یا تو زن اون؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین قشنگم اول از همه میدونم الان ناراحتی 

درکت میکنم اما من جایگاه یکنفر خارج از دایره زندگی تو دارم صحبت میکنم ، شما یک کلمه نارسیسیسم دیدی ، شبیه به رفتارهای همسرت و همش بهش میگی ، حق داره عصبی بشه ، دعوا راه بندازه و حتی حرفی بزنه ، قشنگم اشتباه کرده رفته یک وسیله اشتباه خریده ، خب درست میشه ، نمیشه؟ نهایتش ۱ م ضرره !! اما رابطه شما و همسرت خراب نشده 🫂

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خدابه شوهرت صبر ایوب بده

اره ب من صبر بده شما نمیدونید که قبلش که بره خرید چند بار تاکید کردم چ مدلی بخره از بس که اشتباه میکنه اونم مسخرم کرد گفت یعنی میگی مدل ماشینمونو بلد نیستم

.

ببین قشنگم اول از همه میدونم الان ناراحتی درکت میکنم اما من جایگاه یکنفر خارج از دایره زندگی تو دارم ...

۱ تومن کم پولیه؟ شوهرم نارسیسیسم خالصه از اول زندگیمون تاحالا همیشه درحال مسخره کردن و سرزنش منه اگه ی اشتباه بکنم سرم داد و بیداد اما اگه خودش همون روز همون اشتباهو بکنه هزاردروغ میبافه که بگه من اشتباه نکردم و اشتباهشو بندازه تقصیر من.همیشه درنهایت این منم که باید برم ازش معذرت بخام.حتی ی بار غذا درست کردم ظرفشو اومد بذاره سر سفره افتاد شکست غذای جدید بود ۴ ساعت سرپا بودم  چقدر زحمت کشیدم ۱ کلمه حرف نزدم بغض کردم فقط بعد داد زد گفت تقصیر توعه غذا چرت درست میکنی!ی غذا معمولی میپختی.۱ کلمه نگفت ببخشید یا مثلا من ی بار کیف پولمو جا گذاشتم خونه چقدر سرم داد زد فرداش خودش ۲ بار وسیلشو جا گذاشت با زبون خوش بش گفتم چیه خودتم جا میذاری سر خودتم داد بزن گفت نههه جا گذاشتن من با تو فرق داره کار تو غلط بود کار من اشکال نداشت

.

اولا که نارسیست نه نارسیسم.بعدم این دقیقا ویژگی شخصیتی خودته.چرا خودت ترفتی لنت بخری؟

منم؟ عجب ادمی هستیا تو ک نمیدونی من همیشه میرم معذرت خاهی میکنم من همیشه عذاب وجدانیم. خودم برای این نرفتم که شوهرم غیرتیه اصلاااا اجازه نمیده برم وگرنه خودم میرفتم حتی خوشش نمیاد برم دم در از پیک چیزی بگیرم 

.

اولا که نارسیست نه نارسیسم.بعدم این دقیقا ویژگی شخصیتی خودته.چرا خودت ترفتی لنت بخری؟

اولا که نارسیسیسم درسته چون اسم بیماریه نارسیست به شخص بیمار میگن یکم دستور زبان انگلیسی مطالعه کن 

.