2777
2789
عنوان

چرا همکلاسیم که پسره اینو بهم گفت

120 بازدید | 2 پست

منو سه تا از دخترا و یکی از پسرای کلاسمون داشتیم تو حیاط صحبت میکردیم یهو پسره اومد شروع کرد به حرف زدن درباره یکی از پسرا که به همه دخترا پیشنهاد میده و هیچکسم تحویلش نمیگیره 

خلاصه داشت میگفت بعد از اینکه به اون دخترا پیشنهاد داد میاد سراغ فلانی بعد رو به بچه ها گفت بعد میاد سراغ شما

آخرش با من چشم تو چشم گفت شاید آخرسر بیاد سراغ شما

منظورش چی بود؟یعنی من اینقدر داغونم که حتی اون پسره هم سمتم نمیاد داشت اولویت بندی میکرد ؟حرفش خیلی ناراحتم کرد

من چهرم خوبه بچه ها میگن تو از هممون خوشگلتری 

ولی من مثل اونا اصلا سمت پسرا نمیرم 

پسرای کلاسمون علی الخصوص همین پسره هم واقعا کیس خاصی نیستن فقط دخترا خیلی آویزونشون میشن و ارزش قائل نیستن برای خودشون

بی شخصیت بوده همکلاسیت..

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان