zahra_z مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 873 عنوان ١١ روز تأخیردرپریود.وبیبی چک منفی 154 بازدید | 4 پست ١١روزه پریودم نشدم.یعنی ٢١ مهر اولین روزپریودوبعد ٧ روزپاک شدم.وبیبی چک ۴روزبعد تأخیر گذاشتم منفی بود٢ بارهم تکرارکردم .وازاون روز٧ روزه گذشته ومن هنوز پریود نشدم.ودوسه روزه زیردلم دردمیگیره وترشح دارم.البته زخم دهانه رحم همراه عفونت هم داشتم که قرص متروماکس ٢۵٠ واسه عفونت ودکترگفت بخوروتا روز۵ قاعدگی بعد سفیکسیم ۴٠٠ روشروع کن که هنوزپریودنشدم.ممکنه ازقرص متروماکس باشه که پریودنشدم؟یا امکان بارداربودنم هست؟البته بگم من شب قبل تخمک گذاری هم نزدیکی واسه نینی داشتم وبعد چند روزرفتم معاینه که دکترم گفتند زخم شدید وعفونت دارم. 1396/09/01 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abnabatechobi عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 1443 آزمایش خون بده برای بارداری که اول مطمین بشی خبری هست یا نه با این همه مدت تاخیر دوم اینکه شاید به خاطر همون زخم و عفونت هست که شرایط مختل شده اما حتما ازمایش رو بده محض اطمینان دنیای عجیبیه اینجا!!!! خداحافظ 👋👋👋👋👋👋
zahra_z مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 873 [QUOTE=48556525]آزمایش خون بده برای بارداری که اول مطمین بشی خبری هست یا نه با این همه مدت تاخیر دوم اینکه شاید به خ ...[/QUOTEیعنی میشه اززخم وعفونت باشه؟آخه قرص متروماکس میخوردم که عفونتم بهتر شد.
abnabatechobi عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 1443 [QUOTE=48556525]آزمایش خون بده برای بارداری که اول مطمین بشی خبری هست یا نه با این همه مدت تاخیر دوم ... میتونه باشه دنیای عجیبیه اینجا!!!! خداحافظ 👋👋👋👋👋👋