2777
2789
عنوان

بیا لطفا اریان حیدری یا معین کرمی

6097 بازدید | 41 پست

من الان یازدهم تجربیم سال دیگه میخوام با یکی از این اساتید کلاس بگیرم و بنظرم هردو خوبن فقط بینشون شک دارم اینکه

روش های اریان حیدری یادتون نمیره سرجلسه؟ بنظرم میتونم باهاش تست بزنم ولی احساس میکنم روش هاش یادم میره

معین کرمی سطح پایین نیست تدریسش ؟ ینی میتونید بعدش تست سخت بزنید

با هرکدوم از این اساتید درصدتون توی ازمونها و کنکور چند بود 

کاربر اقا هستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه سوالامو جواب بدی

اریان حیدری رو نمیشناسم استاد کرمی سطحش پایین نیست میخواد کمک کنه دانش اموزایی ریاضیشون خوب نیست موفق بشن بتونن درصدی رو بزنن 

من خودم استاد کرمی رو برداشتم برای سال دوازدهم

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اریان حیدری رو نمیشناسم استاد کرمی سطحش پایین نیست میخواد کمک کنه دانش اموزایی ریاضیشون خوب نیست موف ...

میتونید باهاش تست سخت بزنید
درصدتون تو ازمونا چنده

کاربر اقا هستم 

میشه سوالا مو جواب بدی

عزیز دل ، استاد هر چقدرم خوب درس بده تا وقتی خودت قلم به دست نگیری ۰ میزنی 

مهم اینه بعد درس دادنش چقدر روی روشاش کار میکنی 

معین آزمونا رو پوشش میده مثلا میری سر سوالا سوال با طرح جدید نمیبینی که گیجت کنه یا بلد نباشی 

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

معین سطحش پایین نیست ، از ۰ شروع میکنه تا ۱۰۰ میگه دیگه بستگی به دانش آموز داره که چقدر از مطالب و یاد بگیره 

واقعیتش من اصلا با حیدری ارتباط نگرفتم خیلی پراکنده درس میده انگار

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

میتونید تست سخت بزنید درصدتون تو ازمونا چنده

درصد زدن مربوط به استاد نیست واقعیتش ، ذات ریاضی به تمرین زیاده 

من میانگین درصدام ۸۰ به بالاس 

درصد زدن مربوط به استاد نیست واقعیتش ، ذات ریاضی به تمرین زیاده من میانگین درصدام ۸۰ به بالاس

اینو میدونم ولی خوب وقتی که نتونم تست سخت بزنم با اموزش های ایشون دیگه کلاس میشه وقت تلف کردن 

کاربر اقا هستم