2777
2789
عنوان

بیا لطفا اریان حیدری یا معین کرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 6107 بازدید | 41 پست
اینو میدونم ولی خوب وقتی که نتونم تست سخت بزنم با اموزش های ایشون دیگه کلاس میشه وقت تلف کردن

ریاضی تیپ بندی زیاد داره بعد هر جلسه باید کلییییی تست از هر مبحث بزنی تا راه بیوفتی تست 

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا تستای ایکیو قلمچی نردبام ایناو گرنه خیلی سبزو همه میزنن

تکالیف معین کرمی از ای کیو هست 😅

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

اینو میدونم میگم چند تا تست میزنید که 80 درصد میزنید

من زیاد تست زدم ، دورانی که دهم یازدهم بودم هم خیلی تست زدم ، چیزایی که امسال مثلا از معادله نا معادله زدم حدودا ۳۰۰ تا ، از تابع بالا ۱۵۰۰ تا

چند تا تست میزنید چند تا درست میزنید بخدا نیاز دارم هی دارم میپرسم

اخه من بگم چی میگم سطح تستم متوسطه اونم بخاطر خودمه نه استاد خودم ریاضیم متوسطه 😐😂

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

من زیاد تست زدم ، دورانی که دهم یازدهم بودم هم خیلی تست زدم ، چیزایی که امسال مثلا از معادله نا معاد ...

اوه من اصلا نمیتونم انقد تست بزنم الان که هیچی ولی اون موقع نهایت فصلی100 تا به جز تکالیف

کاربر اقا هستم