2777
2789
عنوان

رفتارای عجیب پدر شوهرم

594 بازدید | 42 پست

هر باری ک میریم خونه پدر شوهرم روزه سکوت گرفته ب زور سلام میده ..منم دستمو میارم جلو ک بهش سلام بدم با یه حالت اکراه و زوری و مکث دستشو میاره جلو و دست میده قشنگ مجبوری اینکارو میکنه جز سلام و خدافظ ن تو صورت من نگاه میکنه ن حرف میزنه هسچ بحث و اختلافی بینمون نیست و نبوده ولی الان ۳ ساله ک ازدواج کردم و همیشه طلبکاره 

یکی از خواهر شوهرام هم همینطوره مودیه یه بار جواب سلام نمیده یه بار آویزونه و دوست داره مدام حرف بزنه 

ب نظرتون باید چیکار کنم با اینا و اینم بگم خیلی احترام نگه میدارم ولی در طول هفته ۱ باردارم اونم با دعوت چون روی خوش نمیبینم نظرتون چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون دعوت نرو یا دیرب دیر برو

اونجاتوهم مث خودشون باش

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

عزیزم بعضیا کلا خصوصیاتشون همینه باورکن قصد بدی ندارن

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

باورکن دور و اطرافم دیدم از این آدما، مدلشونه. دست خودشون نیست

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
2790
2778
2791
2779
2792