2777
2789
عنوان

رفتارای عجیب پدر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 42 پست
من وقتی میرم خونشون حرف نمیزنن مشغول تلویزیون انگار دیوارم یا مجسمه بقیه رو میبینم چقدر محبت میبینن ...

خودتو با بقیه مقایسه نکن. خیلیا هم هستن که میرن و زخم زبون میشنون یا تیکه میندازن بهشون،چرا خودتو با اونا مقایسه نمیکنی؟ هرکی اخلاقش یه حوره. تو که نمیتونی تصمیم بگیری اخلاق هرکی چه جور باشه. اهمیت نده،همییییین و بس

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
اصلا این کارو نکن. خودت باش. من فکر میکنم مشکلی با شما نداره‌.

آخه با بی احترامی چیکار کنم ؟؟ کدوم پدر شوهری اینجوریه من حداقل دور و برم ندیدم حس میکنم خواهر شوهرام و مادرشوهرم پرش میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار ب مادرشوهرم گفتم گفت ن بنده خدا خسته اس اخه جالبه با پسراش و دختراش گرم و صمیمی ولی ب من میرس ...

وضع مالیش چطوره؟ شاید نداره و مهمون میاد، ناراحت میشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
میخام جوری رفتار کنم ک فقط بدونه از چشم افتاده و دیگ ارزش نداره ولی نمیدونم چجوری ک بی احترامی نباشه

اصلا اینکارو نکن

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
چراا

همون روال همیشگی رو ادامه بده و به این موضوع اصلا فکرنکن

وضع مالیش چطوره؟ شاید نداره و مهمون میاد، ناراحت میشه.

ن اتفاقا داره خیلیم داره کلی واقعا از من متنفره ب خدا دیدم ک میگم اخه اوایل عقد اینطوری نبود باهام هر چی فک میکنم کاری جر دوری ازشون نکردم اونم ب خاطر آرامش مغزم بوده

سرد برخورد کن ولی کم محلی نه یه سلام خشک مثل خودش

دقیقا میخام بدونه بد بده 

من بعضی وقتا تو جمع شوهرم اهمیت میده بهم لجش میگیره ک چرا دامادش اینطور نیستن گاهی حتی ب زبون میاده

دقیقا میخام بدونه بد بده من بعضی وقتا تو جمع شوهرم اهمیت میده بهم لجش میگیره ک چرا دامادش اینطور نیس ...

عجب حسودیه 😅

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷