2777
2789
عنوان

رفتارای عجیب پدر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 42 پست
باورکن دور و اطرافم دیدم از این آدما، مدلشونه. دست خودشون نیست

من ب اندازه کافی درونم داغونه واقعا اعصاب رفتار بد دیگ ندارم چرا این رفتار بدو با بچه هاش نداره ب من میرسه ارث باباشو میخاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب اندازه کافی درونم داغونه واقعا اعصاب رفتار بد دیگ ندارم چرا این رفتار بدو با بچه هاش نداره ب من ...

نیازی به اعصاب نیست. اهمیت نده، چرا باید واکنش نشون بدی؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
بعضی شبا اصلا فکرش نمیزاره بخابم

زندگی رو به خودت سخت نگیر هر کسی یه اخلاقی داره

شوهر خالم فحششم بدی به خودش نمیگیره انقد راحت زندگی می‌کنه که نگو منم یاد گرفتم هیچی به خودم نگیرم تا مستقیم چیزی نگفتن

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

یادپدرشوهر سابقم افتادم یه حیوون تمام عیار بود پیر خرفت

واسه روز مادر یه تابلو چندمیلیونی خریدم بردم واسه این گدا گشنه ها پدر شوهرم برگشت تو روم گفت بندازش اون گوشه ما خودمون تابلو داریم دیوار خراب میشه..😑

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
من وقتی میرم خونشون حرف نمیزنن مشغول تلویزیون انگار دیوارم یا مجسمه بقیه رو میبینم چقدر محبت میبینن ...

مثل پدرشوهر منه .ولی اون فقط به من حسادت میکنه با بقیه جاریا مهربونه پیرمرد خرفت

الانم سرطان پروستات گرفته و داره میمیره

...
میخام جوری رفتار کنم ک فقط بدونه از چشم افتاده و دیگ ارزش نداره ولی نمیدونم چجوری ک بی احترامی نباشه

اصلا این کارو نکن. خودت باش. من فکر میکنم مشکلی با شما نداره‌.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
یک بار توی جمع با حالت خوش و مظلومانه از پدرشوهرت بپرس بابا چیزی از من ناراحتتون کرده؟ آخه هیچ وقت ب ...

یه بار ب مادرشوهرم گفتم گفت ن بنده خدا خسته اس اخه جالبه با پسراش و دختراش گرم و صمیمی ولی ب من میرسه انگار جن دیده. زورش میاد اصلا جواب سلام بده

یادپدرشوهر سابقم افتادم یه حیوون تمام عیار بود پیر خرفتواسه روز مادر یه تابلو چندمیلیونی خریدم بردم ...

من اگه شوهرم مثل پدر حرومزادش نبود طلاق نمیگرفتم

پدرش اعتقاد داشت نباید به زن پول داد تو عمرش به زنش پول نداده بود دوجا زمین زنشو بالا کشیده بود و فروختشون

نمک نشناس کثیفی بود...

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر