2789
عنوان

رسم دستمال 🔪🙂

3167 بازدید | 31 پست

خانما من عقدم و با همسرم رابطه کامل داریم و خب من کلا پرده بکارتم ارتجاعی بود و خونی ندیدم ولی بار دوم خونریزی داشتم 

چند روز پیش با خواهر شوهرم صحبت میکردیم از خاطراتش گفت و گفتش که ما همون شب عروسی رفتیم خونه خودمون ( خونشون ی شهر دیگه س و ۸ ساعت راهه ولی همسرش اصرار داشته بعد عروسی برن خونشون) گفت خیلی خسته بودیم و خوابیدیم صبح روز بعد مادرشوهرم اومده بالاسرمون دنبال دستمال بوده و شوهرم گفته خودت توضیح بده که کاری نکردیم 😂خلاصه گفت منم به مادرشوهرم گفتم که خسته بودیم خودم بهت خبر میدم و گفت مادرم اینا بهم زنگ زدن که ببینن چه خبره و ما چیکار کردیم وقتی گفتم کاری نکردیم کلی فوشم دادن 😑😂 ک تو بی غیرتی آبرومونو بردی کلی آدم اینجا منتظر زنگ مادر شوهرته که خبر بده و این حرفا و گفت بعد چند ساعت زنگ زدم به مادرشوهرم‌گفتم عروس شدم و اونم اومده دستمالو برده

منم خیلی برام جالب بود گفتم مگه هنوز این رسما هست😑💔 گفت آره ما رسم داریم و این حرفا 

به شوهرم گفتم چه خاکی ب سرمون بریزیم حالا 😂 گفت تو ک کلا ارتجاعی بودی ( من از روی کنجکاوی دکتر رفتم و نامه سلامت هم گرفتم مامانم و همسرمم در جریان هستن) بعد گفت خب بگو که ارتجاعی و خون نداشتی گفتم فکر بد میکنن گفت مهم منم که می‌دونم خودم چی به چیه 

و شوهرم خیلی بدش میاد میگه این ته بی غیرتیه آدم جار بزنه رابطشو با زنش😑 

حالا چ کنیم

خود شوهرت همین عقیدشو به خانوادش بگه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت خودش باید بگه بعدشم گواهی دارین که نگران چی هستین!...

اما محض غلطه رابطه با افراد اینجوری که مقید هستن ب این رسما....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
شوهرتو ول کن یکم جاییو زخم‌کن حونسو بریز رو دستمال

من همیشه خونریزی دارم اگه یکم مراعات نداشته باشیم و از روان کننده استفاده نکنیم ( عذر خواهی میکنم) 

اما خیلی حرکت چندشیه اخه

واااای مگه هنوز چنین موجوداتی هستند؟؟؟ کدوم روستا هستن؟ 

والا توی روستاها هم فکر کنم برچیده شده این گنده کاریا

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ما هم رسم داریم 

و عقدم ولی رابطه جنسی کامل نداشتیم

شوهرت درست میگه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍