در این مورد چندین تاپیک در سایت وجود داره ولی ماههاست کسی به اونها سر نمیزنه من این تاپیک رو برای کسایی ایجاد کردم که یا دارن این قرص یا قطره رو میل می کنند یا میخوان شروع کنند
امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش.
چرا از ۵ تا ۱۲ توی برگه راهنماش نوشته تا پریود شدن بعدی ادامه بدید
اخه انگار اون برای تنظیمه دوره هست . من اونسری هم که ۵ تا ۱۲ خوردم سر۲۸ روز پری اومد . اینماه چون قصدم اقدامه ۱۲ روز ک شد بازم نخوردم دیگه نمیخوامم دورم کمتر از ۲۸ روز بشه
بهتره با روش های شیمیایی پیش برید که سریع تر نتیجه بگیرید
این قرص نیاز به صبر و حوصله زیاد داره
امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش.
اهان؛فکر کنم متوجه سوالم نشدی؛ منظورم لکه بینی اول پریودی هست مثلا من یکی دو روز قبل شروع خونریزی لکه میبینم از روز پنجم که بخوام قرص بخورم این دو روز لکه بینی رو جزو اون 5 روز حساب کنم یا نه؟
سلام بچه ها من دو ساله دارم میرم دکتر ولی هنوز موفق نشدم سونو دادم نوشته pcoهستم عکس رنگی همه ازمایشهای هورمونی رو دادم خوب بوده شوهرمم ازمایش داد خوب بود فقط من هر قرصی میخورم پریودم منظم نمیشه مثلا الان دو ماهه نشدم ولی تقریبا سه هفته پیش اینجا خوندم که قرص آگنوگل برا منظم کردن پری خوبه یکی بهم بگه وقتی پریود شدم قطع کنم یا نه بازم بخورم و اینکهمن تو اقدامم اگه باردار بشماین قرص ضرر داره یا نه؟مرسی
اهان؛فکر کنم متوجه سوالم نشدی؛ منظورم لکه بینی اول پریودی هست مثلا من یکی دو روز قبل شروع خونریزی&nb ...
من از دکتر پرسیدم گفت حساب کن
سلام بچه ها من دو ساله دارم میرم دکتر ولی هنوز موفق نشدم سونو دادم نوشته pcoهستم عکس رنگی همه ازمایش ...
از 5 پری بخور تا وقتی که پریود بشی
نه مشکلی نداره ولی هروقت فهمیدی بارداری قطع کن
من از اواخر اردیبهشت تا اواخر خرداد روزی ۴۰قطره می خوردم و ۵ روز قطعش کردمو از امروز دوباره شروع کردم ولی هنوز پری نشدم امروز ۳۸ سیکلمه دلیلش چیه توی اقدامم و پریودم بهم ریخته بیبی چکم زدم منفی بود
من از اواخر اردیبهشت تا اواخر خرداد روزی ۴۰قطره می خوردم و ۵ روز قطعش کردمو از امروز دوباره شروع کرد ...
قطع نکن بخور تا پری بشی گاهی طول میکشه تا تنظیم بشی
سلام من مشکل تنبلی تخمدان دارم ی هفتس قرص ویتاگنوسو شروع کردم تا آخر تابستون میخوام ی ریز پشت سر هم بخورم بعد از مهر برم اقدام برام دعا کنید ۲۶ سالمه و اولین باره که میخوام باردار بشم