2777
2789
عنوان

برای فرکردن مژه چیکارمینید

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 28 پست
والا من فعلاً مفلسم نمی تونم بخرم.😅 ولی توی برنامم هست که بخرم.😍

نظرات کاربراش زیادخوب نبود خوندما

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرش کن بعد تافت بزن😂 چیزی دیگه ای به ذهنم نمیرسه

خخخخخ

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من ده ساله همیشههههه فرمژه استفاده میکنم هیچوقت هم ریزش نداشتم

واشر فرمزت هروقت چسبناک شد عوضش کن

واشرش جداگونه هس بخر

وقتی هم میخای فر کنی. فرمژتو گرم کن 

گرمی باعث میشه خیلییییی قشنگ حالت بگیره 

تا 14 ساعتم تکون نمیخوره حالتش

ولی وقتی فر میکنی چندبار اون لحظه گرم کن و تکرار کن

من استاد فرمژم همه میگن

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ◉⁠‿⁠◉⁩
من ده ساله همیشههههه فرمژه استفاده میکنم هیچوقت هم ریزش نداشتمواشر فرمزت هروقت چسبناک شد عوضش کنواشر ...

خب آره باسشوار گرم میکردم ولی تا وقتی آب نخوره به صورتت فقط خوبه 

گفتم شاید ریششون ضعیف شده یا بخاطر موادی که میزنن بهشون بریزن ،شاید خودمم لیفت کردم برا همین پرسیدم

لیفت فقط یه ماه میمونه من جای بهترینشون رفتم باورکن کلی هزینه فقط یه ماه بعد اون یکی درمیون مژه هات بالاپایین و وز که حتی باریمل هم قشنگ ومرتب نیس