2777
2789
عنوان

فقط مردن منو نجات میده از این فلاکت

352 بازدید | 23 پست

یه پشت کنکوریم که بدبختی ولش نمیکنه..

میبینم مامان دوستام اینقدر هوای درس خوندن بچه هاشونو دارن براشون شرایط رو مهیا میکنن

سعی میکنن ارامش درست کنن که فشار کمتر بشه

مامان دوستم میگه هر دو سه روز یه بار میشینم با بچمحرف میزنم که اروم بشه از این مسیری که هست..

اونوقت مامان من تا میبینه کمی دارم میوفتم رو روال کلی کار میندازه رو دوشم

وقتی هم مخالفت میکنم که میخام درس بخونم حس عذاب وجدانمو روشن میکنه که اینهمه کار میکنم برای کیه برای توعه..بابامم میبینه کمی دارم بحث میکنم سریع تحدید میکنه که نمیخاد دیگه درس بخونی اخلاقت عوض شده

کاش بشه بمیرم چطوری خودمو بکشم که کسی به خودش نگیره؟!

من یه دخترم نیاز دارم درک بشم دلم نمیخاد بهونه بیارم غرغر کنم از این موقعیتی که دارم ولی دیگه خسته شدم اینقدر بار به دوش کشیدم

من مادر این خونه نیستم من سرپرست کسی نیستم که به مشکلات فکر کنم

تو رو خدا دعا کنید تو خواب سکته کنم بمیرم

حتی عرضه ی خودکشی هم ندارم..

من امسالم بخام با این وضعیتی که درست کردن برام پشت کنکور بمونم اگر خودمو نکشم با حرف دوستو اشنا دق میکنم..

چرا باید مامانم اینقدر سوادش پایین باشه که هر چی براش توضیح بدم هیچی نفهمه..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین یه چیزی میگم شاید باور نکنی

ولی اگر بخوای خود..کشی کنی اون دنیا نگهت میدادرن بالای دار تا وقتی که سنی که مقعر بوده برسه بعد میان به اعمالت میرسن این ۱

۲ اینکه عزیزم مشکلات برای چندین و چندین انسان هست فکر خدا میخواد امتحانت کن

به خداو ائمه توسل کن مشکلت حل میشه

خونه ما هم نمیشه درس خوند انقد کوچیک و شلوغه. رفت امد تو اتاق زیاده

دقیقا منم همینطور

یه پذیرایی و یه اتاق که همش میانو میرن چون وسایلشون تو اتاقه

پذیرایی هم دم به دقیقه صدای مهمون ناخونده و بی درک میاد

هووف💔

ببین دختر خوب وقتی تو مسیر موفقیت هستی باید گوشاتو ببندی ، هرچی گفتن بیخیال باش و اهمیت نده.

کار هم نکن و عذاب وجدان هم نداشته باش.

دلت واسه خودت بسوزه که ایندت به خودت بستگی داره.

از الان تا تیر فقط به فکر درس باش اصلا هم کم نیار ، من میدونم خانوادت چطوریه خودم تجربه دارم.

فکر میکنن همون کتاب مدرسه رو بخونی بری کنکور بدی قبولی ، قبول نشی هم یعنی درس نخوندی.

چیزی از کنکور نمیدونن و تفکرشون اینه ولی تو که خبر داری کنکور سخته و واقعا داری تلاشتو میکنی پس به حرف هیچکس اهمیت نده و اگه میخوای از این وضعیت خلاص بشی تایم درس خوندنت برات مهم باشه فقط.

امیدوارم موفق باشی و امسال یه رشته خیلی عالی قبول بشی