هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33444 عنوان برای فرکردن مژه چیکارمینید 578 بازدید | 28 پست مژه هام بلنده ولی روبه پایین میخام حالت بگیره چیکارکنم یه مدت فرمژه میزدم ولی همه مژه هام خیلی ریخت وکم شد به مرور هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه. 1403/08/28 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9713 لیفت اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
بانوهزاره عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 3141 لیفت کن میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه. و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33444 لیفت کن خب قبلا لیفت کردم نزدیک ۵۰۰ تومن میدی فقط یه ماه فر میمکنه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33444 اگر چشمت حساس نیست لیفت لیفت که فقط یه ماه فره هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
بانوهزاره عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 3141 مژه هاتو مرطوب کن با سشوار گرم حالت بده.دوفازم بزن میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه. و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33444 مژه هاتو مرطوب کن با سشوار گرم حالت بده.دوفازم بزن حالت میگیره بدون فرمژه؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
lucky_girl94 عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 2662 لیفت که فقط یه ماه فره خوب دیگه ، تنها راهش همینه ، نهایتا هر روز فرمژه که اونم باعث ریزش میشه
نیلوفرانه_72 عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 10389 فرمژه برقی شیائومی رو پیشنهاد می کنم.مژه ها اذیت نمیشن و راحت تر حالت می گیرن.البتّه دو نوعه ، ارزون ترش 600 تومنه.از طریق گوگل میتونی سرچ کنی و بخری.
بانوهزاره عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 3141 حالت میگیره بدون فرمژه؟ آره از زیر سشوارو بگیر با انگشتت مژها هارو به سمت بالا نکه دار به اندازه فر مژه فر ننیشه ولی حالت افتادگی رو میگیره میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه. و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33444 فرمژه برقی شیائومی رو پیشنهاد می کنم.مژه ها اذیت نمیشن و راحت تر حالت می گیرن.البتّه دو نوعه ، ارزون ... دمت گرم چ خوب خودتم استفاده کردی فکرکنم اصلا اسیبی نمیرسونه ب مژه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
نیلوفرانه_72 عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 10389 دمت گرم چ خوب خودتم استفاده کردی فکرکنم اصلا اسیبی نمیرسونه ب مژه والا من فعلاً مفلسم نمی تونم بخرم.😅 ولی توی برنامم هست که بخرم.😍