2777
2789
عنوان

همسایه مون یه زن غریبه اورده خونه

301 بازدید | 14 پست

بعد همسرش ظهری تماس گرفت با تلفن خونه(رفته خونه باباش مهمونی یه شهر دیگه) و از مامانم پرسیده حامد(شوهرش) خونه‌س؟ تنهاس یا نه؟ کی میاد کی میره مامانم گفته نمیدونم من سرکار بودم گفته باشه اگه سوگل برگشت بگو زنگ بزنه بهم، حالا اگه زنگ بزنم بپرسه چی بگم من؟ اگه دروغ بگم بعدا بفهمه دلگیر نشه بگه تو هیچی بهم نگفتی ازم پنهان کردی؟!

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بگو نمیدونم

خودتو درگیرشون نکن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

حتما بگو بیچاره این زن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو نمیدونمخودتو درگیرشون نکن

دلم میسوزه براش فکر میکنه شوهرش خیلی خوبه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

چرا آمار شوهرش و از شما میگیره؟اگه انقد بهش شک داره چرا رفته یه شهر دیگه خب؟🤐تو ام راستش و بگو

اخه دیر به دیر میره خونه باباش، قبلا بهش شک نداشت جدیدا میگه بهش حس خوبی نداره

اخه دیر به دیر میره خونه باباش، قبلا بهش شک نداشت جدیدا میگه بهش حس خوبی نداره

خب پس بهش حقیقت و بگو گناه داره بیچاره

شوهر کثافتش🤐🤐

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤

نمیدونم.......تمام........................بعدشم خیلی جدی بهش بگو اگه به شوهرت اعتماد نداری تنهاش نذار منکه نمیتونم بپا شوهر شما باشم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دخالت نکن بگو نمیدونم بعدم بگو خوب اگه شک داری دوربین مخفی بذار که پیدا نباشه اینطودی از سر خودتم با ...

اره همینجوری میگم مرسی

خب پس بهش حقیقت و بگو گناه داره بیچارهشوهر کثافتش🤐🤐

دوستان میگن نگو شر میشه